|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα λέπια είναι για να προστατεύουν το σώμα του ψαριού... δε νομίζω να παίζει ρόλο αν είναι common h mirror
|
||||
|
||||
![]()
Kαι όταν τα Κόι είναι Doitsu???
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:08 |
|
|||
|
|||
![]()
Τα doitsu είναι από κατασκευής χωρίς λέπια με ένα άλλο είδος ανθετικου δέρματος σα τα τονοειδη... Οπότε δε μπορούν να χάσουν λέπια. αυτά που έχουν λέπια τα έχουν για προστασία και άρα είναι απαραίτητα άρα λογικά ο οργανισμός πρέπει να τα αντικαταστησει
|
||||
|
||||
![]()
"Λογικά" Μόνο που τα Κόι είναι ornamental fish στο ξαναλέω και είναι επιλεκτικές αναπαραγωγές καμια σχέση δεν έχει το δέρμα τους με του τόνου .
http://www.koisa.co.za/articles-on-k...oitsu-koi.html
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:08 |
|
|||
|
|||
![]()
Περιμένεις να διαβάσω όλο αυτό ????
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΕΕΕ μα γι αυτο σου το έστειλα θα σου λύσει και την απορία για τα λέπια
![]() ------------------------- Σήμερα έκανα στο Γριβάδι μου 20% αλλαγή ( είμαι στην 4η μέρα) συμπλήρωσα νερό απο την Λίμνη και συμπλήρωσα melafix ,τον έβγαλα για να δώ πως τα πάει και παρατήρησα : - στα σημεία που φύγαν τα λέπια η ερυθρότητα υποχώρησε και αναπτύχθηκε επιπλέον βλένα (δεν την ακούμπησα φαίνεται , για να μην επηρεάσω την επούλωση ) - η ξερή βλένα έχει φύγει απο το σώμα και ξεκίνησε ήπια να αναπτύσσεται καινούρια δέν είναι ακόμα ικανοποιητική θα έλεγα στο 35% - τα μάτια με ανησυχούσαν αλλά είναι καλά - 2 εικοσιτετράωρα τώρα έχω θερμοστάτη αλλά δεν έχει φάει (δεν έδωσα τροφή έβαλα 3 σκουλίκια γιατι αν μείνει θα υπάρχει πρόβλημα)
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βρε Αρτεμις,
πιστευω πως θα γίνει καλά, συνέχεια βελτιώνεται, μη ξεχνας πως δεν πέρασε και λίγα, πηγε στον Αγ.Πετρο των ψαριών και ξαναγύρισε
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου ,3650 λίτρα ( η πορεία τις κατασκευής) | mpampis varytimos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 109 | 23-04-22 19:03 |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |