|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι πετρες ειναι αγορασμενες απο μαγαζι με ενυδρεια.Δεν εχω κανει τιποτα παρα μονο τις εβρασα.Το spraybar θα το σηκωσω.Θαβαλω επισης ακομα μια ριζουλα με πολλες διακλαδωσεις.Οι πετρες παρατηρω οτι εχουν κανει φωλιτσες για να κρυβονται τα ψαρια και λεω να τις αφησω ή να τις αραιωσω.Φυτα δεν ξερω αν υπαρχει αλλο ειδος ευκολο να μην χρειαζεται υποστρωμα.Το ph ειναι καλο να το αφησω ετσι? Χρειαζεται αλλα τεστ? χρειαζεται βακτηρια να ριχνω σε υγρο και καθε ποτε?Το στρωσιμο εγινε με μπολι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι πετρες δεν εχει σημασία αν ειναι αγορασμένες απο πετ η την φυση μπορει να ειναι ασβεστολιθικες και να ανεβάζουν σκληροτητες κ ph που εσυ αυτο δεν το θες.
Το ph σου πρεπει να πέσει σιγα σιγά σταδιακά με χρήση τύρφης η αντιστροφης όσμωσης,με τα ψαρια που διάλεξες εγω θα επερνα μια αντίστροφη όσμωση. Μην αγοράζεται πετρες απο πετ σοπ τζαμπα τα λεφτά (εγω ουτε ριζες παιρνω πια) Φυτα μπορουν να μπουν πολλα χωρις υποστρωμα.
|
||||
|
||||
![]()
Η τυρφη στο φιλτρο αλλαζει το χρωμα του νερου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλάζει το χρωμα ,αλλα καλυτερα η χρήση της τύρφης στο βαρελι της αλλαγής νερου.Η επεξεργασία του νερου ειναι απαραίτητη για τα ψαρια σου.
Και για τα προηγούμενα που ρώτησες Αν το ενυδρειο εχει στρωθεί με μπόλι και χει πιάσει δεν χρειάζεται βακτήρια εξτρα,βέβαια αμα τα εχεις ηδη αγοράσει ριχτα (εγω δεν τα πολυπιστεύω) Το τεστ αμμωνιας απο εδω και πέρα και αφου εχει όντως στρώσει το φιλτρο θα σου ειναι ψιλό αχρείαστο άντε να μετρησεις 3-4 φορες ακομα για να σιγουρευτείς , (μονο σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα θα μετρησεις αμμωνια) τεστ νο3 ειναι απαραιτητο οπως και kh gh ph ειδικά με τα ψαρια που εχεις.
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα πεθανε το cory που ανεφερα παραπανω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφο φίλε μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορουσατε να μου δωσετε πληροφοριες για το φυτο που εβαλα,αν θελει κλάδεμα πανω απο το κυριως φυλλο ή ετσι ειναι το σχεδιο του?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού Φυτεμένου | koreos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 12-01-13 20:14 |
Παρουσίαση του κοινωνικού μας!!! | Koninos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 10-05-11 10:27 |
1η παρουσίαση κοινωνικού 120λιτρου. | ispyii | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 07-04-10 09:04 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |
Πρώτη παρουσίαση 250 λτ κοινωνικού | ChristosΒ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 25-04-07 19:48 |