|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμισια περαστικα στο ψαρακι..tropical escarlin.εχει μεσα αλοη που βοηθαει πολυ στα δερματικα προβληματα.διορθωνει τη βλεννα πολυ γρηγορα.αν θες δοκιμασε το.επισης ειναι ανχολυτικο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρεις να μου πείς δοσολογία ? Εχθές είμουνα στον Ιγνατιο και το έχουν μου αρέσει που το βρήκα και το κοιτούσα στο μαγαζι .... σαν να ξερα τι με περίμενε ...
|
||||
|
||||
![]()
20 ml στα 200 λιτρα γραφει.μεχρι στιγμης δεν εχω χρειαστει κατι παραπανω απο αυτο.κι εγω δεν το ηξερα,μου το συστησαν..
|
|
|||
|
|||
![]()
πως παει το ψαρι?? ειναι καλυτερα??
με τα λεπια ξερει κανεις τι παιζει??? ειμαι σιγουρος οτι ξαναβγαινουν, αλλα σε ποσο καιρο?? αν γνωριζει καποιος κατι γυρο απο το θεμα θα ηθελα να μαθω!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα και απο εμενα
Πως το θηριο??Καλυτερευει? Παράθεση:
Ευελπιστω για τα καλυτερα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:07 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο,
ευχάριστα νέα, και επίσης μια καλή αντιμετώπιση σε αυτού του είδος τα προβλήματα να μαθαίνουμε όλοι ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου ,3650 λίτρα ( η πορεία τις κατασκευής) | mpampis varytimos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 109 | 23-04-22 19:03 |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |