|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια επειδη ειδα το ενυδρειο του Γιαννη απο κοντα,δεν εχω ξαναδει τοσο καθαρο ενυδρειο! Νομιζεις οτι στηθηκε εχθες,πραγματικα πεντακαθαρο!!
Μπραβο Γιαννη και μακαρι να μεγαλωσεις τα μικρα.Μηπως να προσθεσεις και κανενα κοχυλι ακομα στο μελλον? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες Γιάννη!
Δεν ξέρω πάντως αν επιβιώσουν μαζί με τα ενήλικα. Αν δεν μπορείς να τα μεταφέρεις βάλε περισσότερα κελύφη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Σε ευχαριστω Μαστερ Κλεοβουλ. Οντως δεν επιβιωσε κανενα απο τα μικρα τελικα. Τα βιντεο τραβηχτηκαν πριν αρκετες μερες. Φταιει και το γεγονος οτι δεν καθομαι πολυ στο σπιτι να ασχοληθω κιολας. Ποσο μαλλον να τα ταισω. Θα βαλω καποια στιγμη οταν κατσω σπιτι περισσοτερα κοχυλια. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια τι να πω τωρα? εβαλα μερικα κελυφη επιπλεον εκει κοντα οπου καραδοκει η θηλυκια απο προχτες. τζαμπα το εκανα μου φαινεται. καλυφθηκαν σχεδον ολα χα χα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να πω κάτι πάνω σε αυτό τώρα που ξέρω στα σίγουρα. Ισχύει αυτό που λέει ο Κλεόβουλος εδώ. Τα αρσενικά τα τρώνε κανονικά τα μικρά μόλις τα αφήσει λίγο ελεύθερα και μακριά η μάνα τους. Όποτε το καλύτερο μάλλον θα ήταν να χωριστούν τα μικρά από τα ενήλικα σε ένα ξεχωριστό ενυδρείο ή σε καραντίνα και εκεί με ειδικές τροφές για μικρά και με συχνό τάισμα για να μεγαλώσουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε αποχαιρετησαν τα μεγαλα με τον καλυτερο τροπο!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι Γιάννη, πολύ όμορφα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του κάθε ψαριού αλλά και το ζευγάρι. Στα δικά μου τις περισσότερες φορές μόλις τα μικρά ξεμάκραιναν και το ζευγάρι ήταν έτοιμο να ξαναγεννήσει τα έτρωγαν. Υπήρξε περίπτωση όμως που τα ενήλικα δεν πείραξαν τα μικρά, ξαναγέννησαν και την δεύτερη γέννα την αποδεκάτισε η πρώτη, που συνέχιζε να συνυπάρχει με το ζευγάρι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βάζα μικροί κήποι | makris.a | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 30-08-13 14:47 |
Παρουσίαση συμμετοχών κατηγορίας #1 Μικροί Υποβρύχιοι Κήποι | exelix | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 | 27 | 23-04-13 09:27 |
Μικροί (θυλυκοί) ξιφοφόροι | vagos1 | Ζωοτόκα | 2 | 13-05-03 14:57 |