|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάτι δεν μου στέκει καλά, στην Αθήνα δεν έχω ακουσει για τέτοιες τιμές GH & KH. Μήπως τα τεστ σου δεν μετράνε σωστα ; Και επίσης το ΚΗ ποιο ψηλό από το GH πάλι δεν μου ακούγεται καλά. Προσπάθησε να το μετρήσεις πάλι με άλλα τεστ. Να ρωτήσουμε και τον Γιώργο (kgf12345) που είναι γειτονάς σου να μας πει αν έχει μετρήσει το νερο
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neon tetras vs cardinal tetras | gkontos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 03-12-14 14:40 |
Τιγρακια και neon tetras | Ορφας | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 02-06-14 13:53 |
Τάισμα για Neon Tetras | Stefanos91 | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 11 | 13-06-12 09:37 |
ανήσυχα neon tetras | Shardon | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 11-11-08 12:41 |
Neon tetras με black neon...ταιριάζουν ; | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-08 12:23 |