|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Από τον Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο άναβαν 3-4 ώρες τη μέρα... Ήταν σαν φωτιστικό τέλος πάντων βραδινό...
Ναι των 12v έχω!! Έχω διαβάσει οτι οι λεντοταινίες που παίζουν στα 24v είναι πιο ποιοτικές πάντως... Παίζει καμιά μάρκα καλή, luxeon π.χ. να ξέρω οτι δεν θα έχω θέματα? ¨Εχω άλλες 12 μπάρες, θα δοκιμάσω και τις άλλες μήπως έτυχα σε ελαττωματικές |
|
||||
|
||||
![]()
Και ένα μικρό βιντεάκι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πω Πωωωωω το ομορφιά είναι αυτή.....
Πολύ καλό και συγχαρητήρια. Επιφυλάσομαι για περαιτέρω σχόλια όταν θα έχω λίγο περισσότερο χρόνο. Καλή συνέχεια.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ Samian!! Η ανηψιά μου έχει ξετρελαθεί!! Μετά από 2 αλλαγές νερού περίπου 80% με απομάκρυνση των σφουγγαριών, όλα οκ τώρα!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |