|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ξερω πολυ καλα γιατι το προσπαθειτε και μπραβο σας αλλα επειδη εχω περασει απο αυτο το σταδιο πιστεψε με θα δυσκολευτεις αρκετα αν κανεις τοσο επιτυχημενες αναπαραγωγες.
εκτος κι αν προσπαθουμε να σωσουμε και διαδωσουμε καποιο σπανιο ειδος η ειδος προς εξαφανιση. εγω παντως δυσκολευτηκα πολυ εκεινα τα χρονια που εκανα αναπαραγωγες και τα ψαρια κατεληγαν σε διαφορα πετσοπ οπου ελαχιστα επιβιωναν και ακομα λιγοτερα εβρισκαν ενα καλο 'σπιτι'..ενταξει δεν υπηρχαν και τα φορουμ,ουτε καν το χρησιμο δυαδικτιο για να βοηθησουν την περιπτωση μου. για να μην παρεξηγηθω εγω ειμαι στο πλευρο των 'αφρικανων' και οτι γραφω εχει σκοπο να βοηθησει.απλα δινω τροφη για σκεψη ![]() καλη επιτυχια στο 'ψαρεμα' σας ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξανα απο την αρχη. | Andros | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 79 | 04-03-16 23:17 |
Ξανα απο το 0 | tsoui | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 212 | 02-08-15 11:26 |
και ξανα εδω | Singha | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 28-04-13 18:55 |
ξανα απο την αρχη | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-01-10 18:00 |