|
|
|||
|
|||
![]()
Καπου σα να διαβαδα πως τα anubias σε περιοριζουν στο φωτισμο? Κατι τετοιο τεσπα το θεμα ειναι πλεον το 400 η το 600 ? Εκει μπερδευομαι..
|
|
||||
|
||||
![]()
Και τα 2 για φυτεμένα νομιζω πως είναι μεγαλουτσικα, ειδικα το 600αρι.
Αλλαγές αν τα παραφορτώσεις θα κάνεις μεγάλες έτσι και αλλιώς, αλλά στο φωτισμό θα τσιμπάνε και τα 2 , όσο πιο μεγάλο και πιο ψηλό τόσο πιο πολύ ρεύμα θα καις για φωτισμό, μη πω για διοξείδια , λιπάσματα κλπ
|
||||
|
||||
![]()
Μην αποθαρρυνετε τον tsan....εγω μαζι σου φιλε
![]() ![]() ![]() Αν θελει να κανει οικονομια κ στο φυτεμενο γινεται... Για λαμες θα σου πουν οι ειδικοι...αλλα στο φασμα που χρειαζεται μπορεις να βρεις οικονομιας που να μην καινε πολυ.Εγω που δεν εχω κανει αναβαθμιση τα 9 τελευταια χρονια καιω 5* 30watt=150 osramT8.Για 10 ωρες φωτοπεριοδο 1,5KW.Με αυτη την καταναλωση τωρα μπορεις να βαλεις πολλες περισσοτερες αλλου ειδους φωτισμο. Τα φυτα σου ειναι ευκολα...τα δυσκολα βαλε τα (αν θελεις δυσκολα) τη δευτερη χρονια.Εγω ποτε μα ποτε δεν εκανα σκουπα σε φουλ φυτεμενο κ δεν ειχα θεμα με βρωμια...ελαχιστη ειχα που εδινε και τη φυσικοτητα του τοπιου.Και τα φυτακιαμου μια χαρα ειναι ακομα...εχω εναν εχινοδορο 50*50*50 ![]() Ολα αυτα ομως τα λεω για να μη σου βγει ο κουκος αηδονι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
panos84 μαζί σου,
και εγώ ζουγκλίτσα έχω (ζουγκλίτσες θα έλεγα καλύτερα ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
rehau η anubias | black neon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-08-15 13:59 |
γνωμες? | rawnerve | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 18-09-11 20:33 |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
γνωμες | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 31-01-09 22:07 |