|
||||
|
||||
![]()
Για το χώρο εργασίας μια απλη λάμπα με διακόπτη.
Για τις ώρες θα σου πουν οι θαλασσινοί
|
||||
|
||||
![]()
Για refugium το βλέπεις αργότερα , κατα την γνωμη μου δεν χρειάζεται
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- καλημέρα παιδια!μια και καμια επιτελους.......αυριο το σαμπ κολλιεται και μπαινει στην βαση του.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 16-10-15 στις 09:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε ολους!τελικα πηρα ledταινια 1μετρο από καυκα για το εσωτερικο της βασης.εχω μια ερωτηση:πως συνδεω την ταινια με τον μετασ/τη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 12:17 |
|
||||
|
||||
![]()
κωστα κατω από τον πατο του σαμπ θα βαλουμε τιποτα?η΄ θα κατσει πανω στο κοντρα πλακε θαλ.?
|
|
||||
|
||||
![]()
κσλησπερα παιδια!τα λογια είναι περιττα>kostas respect. mixalakis psychology therapy.voas ball boy αποτέλεσμα....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 12:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά μπράβο παιδιά!!!Πολύ καλό το σαμπ!Καλορίζικο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολύ sailor!
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο...!!Πως μπηκε εκει μεσα?!!Απο πανω!!?Ωραια δουλεια μαρεσει
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το κολησε μέσα στο ντουλάπι ... Αλλά κόλπα ...
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]()
και πως θα βγει?!??!
|
|||
|
|||
![]()
δεν θα βγει .... ειναι μονιμο ... παει μαζι με την κατασκευή... παλι καλα που μπαινοβγαίνει το σκιμερ... ο νικος τα εχει ολα υπολογισει στον ποντο...
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο μπράβων πολύ καλό.
Από πληροφορίες που έμαθα θα είναι από τα top ενυδρεία τα επόμενα χρόνια..... Με το καλό να τελειώσεις! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ευχαριστω πολύ σακη!σιγα σιγα παει για το τελος. ------------------------- το sump κολληθηκε μεσα στην βαση αφου δοκιμαστηκαν skimmer(ηθελε λιγο διαιτα τσιμα τσιμα μπηκε)αντλια επ. υπολογισαμε τους 3 ριακτορες θερμαστατη αντλια αλαγης νερου,αφησαμε χωρο για refugium στο κεντρο και περιμενω να στεγνωσει 2-3 μερες για να κανω δοκιμη...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 17-10-15 στις 21:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
νικο σκεφτόμουν ... η βάση του ενυδρειου ειναι καλα καλιμπρασιμένη?
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου μιχαλη...τι εννοεις ???
|
|
|||
|
|||
![]()
εννοω αλφαδιασμένη. το ενυδρειο το εχεις βαλει επανω να το μετρήσεις στους 2 αξονες?
|
||||
|
||||
![]()
του ενυδρείου η΄ του σαμπ?
------------------------- του ενυδρείου είναι αλφαδιασμενη του σαμπ όχι διοτι εχει ελαφρια κλιση για την τρυπα της αποχέτευσης.ισως αυτό να σε μπερδευει! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 18-10-15 στις 22:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
του ενυδρειου λεω αλλα φανταζομαι το σαμπ δεν εχει καμια τρελη κλιση...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- πουλαει ένα παιδι στο φορουμ co2 και θελω να παρω,τι λετε κανει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 18-10-15 στις 23:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
οποτε ερθεις με το καλο ειμαι μεσα.παρασκευες απογευματα και σαββατο μπορω.
------------------------- θα κανονισουμε και ενα σουαρε οταν με το καλο σταξει το νερακι μεσα!ε να φαμε τιποτα να πιουμε και νηστικοι να κοιμηθουμε...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 19-10-15 στις 13:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!με τι βγαινει ο μαρκαδόρος από το τζαμι?θελω να σβησω τις διαστασεις στο σαμπ και δεν μπορω.εχω βαλει αζακς οινόπνευμα και νευτη και τιποτα......ξερει κανεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαλυτικό νίτρου
|
|||
|
|||
![]()
Mε νεφτι απο χρωματοπολειο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου φιλε τακη!ευχαριστω και παλι!ελπιζω με αυτό να βγει γιατι δεν φευγει με τιποτα.θελω βοηθεια για πλεξι καπακι σαμπ διαστασεις 120χ0,30 αλλα θελω να αφήσω κενο για το σκιμμερ καπου 40cm οσο είναι το πρωτο διαμερισμα του σαμπ περιπου.το εχω στο μυαλο ακομα και το "φτιαχνω"
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- κοιτα βγαινει πολύ αχνα με αζακς και αφηνει χρωμα στο χαρτι..να βαλω λες ξυστρα? ------------------------- φιλε νικο χαρηκα νικος και εγω!εβαλα νευτη αλλα τιποτα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 20-10-15 στις 23:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Αν θες μόνο ένα κομμάτι χωρίς κόντρες και κολλήματα, πας στον Σπακουρή και σου κόβει ότι διαστάσεις θες. Στο Leroy έχουν κομμάτια 3αρι 150 Χ 100 με 35 Ευρώ αλλά μη ζητήσεις να στο κόψουν, θα στο κάνουν χάλια, το δισκοπρίονο που έχουν είναι για ξύλα και το καταστρέφει το πλεξι. Το θέμα είναι πως θα το κόψεις εσυ αν το πάρεις από το Leroy. Αν θες κάτι πιο πολύπλοκο ρωτα με να σε βοηθήσω
|
|||
|
|||
![]()
αν δεν καθαρίσεις με διαλυτικό νίτρο που το βλέπω πολύ δύσκολο τότε πάρε απο το χρωματοπολείο ασετον...
![]() δεν ξέρω αν θαμπώνει όμως το τζάμι..
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |