|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα να τα χαίρεσαι
![]() αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορέσουν να φάνε μαζι με τους γονείς ... Υπάρχει περίπτωση να μπορείς να τα βάλεις σε μια γεννήστρα ? Να ταϊζεις τους γόνους 4-5 φορές την ημέρα . Καλή επιτυχία να χαίρεσαι τις Κιχλίδες σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες!
Τα brichardi είναι από τους πιο παραγωγικούς και προστατευτικούς γονείς. Δεν πρέπει να παρέμβεις καθόλου και φυσικά δεν χρειάζονται γεννήστρα. Τι τροφή δίνεις στα μεγάλα? Έτσι κι αλλιώς και τα ενήλικα χρειάζονται μια τροφή πλούσια σε ζωική πρωτεΐνη. Τρίβε την και ρίχνε και στα μικρά 3+ φορές τη μέρα. Μια καλή επιλογή για ζωντανή είναι τα Grindal. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα grindal σαν καλλιέργεια τα είχε φέρει πρώτη φορά πριν χρόνια ο πάλαι ποτέ Σύλλογος (ΠΣΦΕ) και τα είχε μοιράσει στα μέλη. Αν βάλεις αγγελία σίγουρα κάποιος θα έχει να σου δώσει (είχα κι εγώ πριν λίγο καιρό).
Τώρα υπάρχουν και σε κατάστημα http://www.feeders.gr/product/grindal-worms/ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καμιά ζωντανή τροφή από μόνη της δεν καλύπτει όλες τις ανάγκες του ψαριού και υστερεί σε σχέση με μια ποιοτική ξηρά τροφή ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως τα ψάρια που τρώνε και ζωντανές τροφές είναι πιο υγιή και ζωηρά δεν συμφωνείς ? Εγώ το βλέπω στα δικά μου . ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αρτεμισία έχω grindal, αλλά για τα χρυσόψαρα τα θες; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννησαμε!!!!!!!!!!!!!!!! | joys | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 15-02-14 13:27 |
Γεννησαμε | koreos | Ζωοτόκα | 7 | 10-12-12 14:14 |
Γεννησαμε | Φιλιππας | Ζωοτόκα | 8 | 06-10-12 22:48 |
γεννησαμε!!! | antonis1988 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-03-11 19:39 |
Γεννησαμε!!!!! | soza | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 38 | 31-01-08 14:03 |