|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία ζούγκλα έχεις φτιάξει !!!
Θα είναι ποιο άνετε και ευτυχισμένα πλέον τα χρυσόψαρα σου στα 500 λτ. Πές μας λίγα χαρακτηριστικά για την λίμνη σου. Τι κυκλοφοριτή έχεις (λτ/ώρα)? Τι φίλτρανση. Τι φυτά? |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιές πατριώτη
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ, και εγώ καταγωγή είχα αλλά πλέον είμαι μόνιμος κάτοικος.
------------------------- Παράθεση:
οι ρίζες του έχουν απλωθεί παντού..., αυτό με την τετράγωνη γλάστρα στα ρηχά, λες ότι και αυτό είναι κάποιο είδος πάπυρου; το είχα πάρει από ποτάμι γύρω στους 40 πόντους και τώρα είναι πάνω από 1,20-1,30.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη takolas : 16-10-15 στις 14:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έχω δύο αντλίες 1.200ltr/h που καταλήγουν στο φίλτρο, δηλαδή ένα μπιτόνι 25 λίτρα, με σφουγγάρι, ελαφρόπετρα, σπασμένα κεραμίδια και βιολογικό υλικό. Μετά το νερό περνάει από ένα μικρό καταρράκτη φίλτρο proline 1.000 και πέφτει πάλι στην λίμνη. Επίσης έχω αεραντλία 6l/min. Από φυτά έχω πάπυρο και νούφαρο στο βυθό, ενώ στις ρηχές ζώνες (βάθος 10εκ) έχω νεροκάρδαμο και συγκόνιο. Το μεγάλο φυτό, με τα φύλλα σαν καλαμάκια δεν γνωρίζω πως λέγεται όπως και τα πολλά μικρά που φυτρώνουν εδώ και εκεί, τα πήρα από ποτάμι.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Ειδα πως τον έχεις σε τετραγωνη γλάστρα, ενταξει, λίγο δύσκολο να απλωσει έξω από τη γλάστρα, αλλά απο τα σπόρια είναι ικανός να φυτρώσει παντού, σε όλο το κήπο, αρκει να υπάρχει υγρασία
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 16-10-15 στις 14:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για μικρή λιμνούλα ξεκίνησε μόνο πισίνα που δεν έγινε | EYH_SANTORINI | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 213 | 20-07-16 08:14 |
μικρή λιμνούλα | marios1991 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 30-04-12 15:16 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |