|
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ...
να σου πω την αληθεια δεν το ειχα σκεφτει για τις ριζες των φυτων. για τη ροη δεν νομιζω πως θα ητανε θεμα σε μονομαχοενυδρειο (αφου ειναι σχεδον μηδενικη) αλλα θα ειχε ενδιαφερον να δουμε τι θα γινοταν ![]() στο δικο μου πχ τα φυτα μπηκανε μαζι με τη ριζα τους και το χωμα τους και τα σκεπασα.βλεπω οτι πετανε ριζουλες και πανω απτο χαλικι πλεον,αλλα οπτικα μου αρεσει πολυ αυτο. πρακτικα δεν ξερω τι θα γινει και αν στο τελος κατεβει ολο το χαλικι και ξεθαφτει το φυτο,αλλα θα περιμενω να το δω. παντως μεχρι στιγμης ολα ειναι καλα,οπως οταν το εστησα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απλα αυτοι στηνουν ξεστηνουν στο εξαμηνο. Αλλος ενας λογος που μπορει να ισιωνουν οι βυθοι μου ισως ειναι απο τις μεταφυτευσεις.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για το λινκ
θα το κάνω δεν το ρισκάρω να ξεστινο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παίδες δεν μπορώ να βρω πουθενά lucky bamboo η δράκενα η όπως αλλιώς το λένε.
που μπορώ να βρω? τα ικεα θα φέρουν από την καινούρια χρόνια αλλά δεν μπορώ να περιμένω τόσο καιρό. Όποιος ξέρει από θεσσαλονικη ας μου πει η στην χειρότερη από Αθήνα όπου νάνε αρκεί ναβρω. το ικεα το πρακτικέρ και το leroy δεν έχουν το εψαξα και κάτι άλλο που μπορώ να χαρίσω το χρυσόψαρο μου είναι Κόμον 5 εκατοστά. κάποιο μαγαζί να το πάω ξέρετε? |
|
||||
|
||||
![]()
μην τρελενεσαι τοσο πολυ για το φυτο
![]() θα βρεις κατι αλλο να βαλεις. αφου εχεις βρει ηδη τα υπολοιπα τι σε πειραζει; βαλτο οταν θα το βρεις.η μην το βαζεις καθολου,δε χαθηκε ο κοσμος. υπαρχουν χιλια δυο φυτα να επιλεξεις αν θες και κατι αλλο. ψαξιμο θελει. |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά μόλις τώρα τελείωσα το ενυδρείο.
μπαμπού κανονικό δεν έβαλα και δεν νομίζω να βάλω άλλα βούρλα θα μου έρθουν την επόμενη εβδομάδα. πήρα και δυχτακια γιατί τρόμαξα για το ανησοπεδο έδαφος για να μην ξεστινω πάλι. Έβαλα χαλαζιακο χάλικακι και πετραδάκια λαβας για πιο φυσικό τοπίο. τα μπαμπου (δρακαινες) τα έκοψα στην μέση γιατί ήταν τεράστια ο παπυρος μπήκε όπως ήταν στο γλαστρα κι. Πιστεύω να είμαι σε καλό δρόμο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα πας.
τη σταθμη η θα την κατεβασεις αρκετα(τουλαχιστον 15-20 εκατοστα) η θα μετακινησεις λιγο απτις ακρες τα φυτα ωστε να βαλεις μεμβρανη τροφιμων περιμετρικα. μην βαλεις ψαρι με το νερο τοσο ψηλα και χωρις καπακι γιατι θα το βρεις στο πατωμα. στανταρ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |