|
|
||||
|
||||
![]()
Για το μπαμπού δεν ήξερα αν ήταν αυτό περίμενα να είναι εκείνο το στριφτο καλάμι το μόνο που έβλεπα στο ικεα και ήθελα να σας ρωτήσω πριν το πάρω.
το βούρλο μου άρεσε πολύ αλλά αν το φυτέψω στο ενυδρείο αυτά που θα είναι κάτω από το νερό τα κοντά βούρλα θα έχουν κανένα πρόβλημα? αύριο πάω να τα πάρω να σας βγάλω φώτο. ξαναλεώ ότι δεν θα έχω διοξιδιο στο νερό οπότε μου κάνουν ε? πάπυρο μπαμπού και βούρλο αυτά θα βάλω. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ.αντε να δουμε τι θα κουβαλησεις
![]() μονο προσεξε.μην κανεις πολυ βιαστικες κινησεις,μπας και προλαβουμε πριν κανεις περιτα εξοδα. βαζε φωτογραφιες αν δεν εισαι σιγουρος για κατι,πριν το αγορασεις. η εστω ρωτα εδω πρωτα. το κανεις ηδη,απλα το λεω μην παρασυρθεις ![]() καλυτερα να σου παρει μερικες μερες παραπανω να το στησεις παρα να βιαστεις και να γινουν λαθη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αύριο πρωί πάω να βγάλω φώτο και να ανεβάσω να δείτε και να μου πείτε.
ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
παίδες σήμερα πήγα έβγαλα φώτο και περιμένω γνωμες αν είναι αυτά που ψάχνω για το ενυδρείο.
το ένα είναι βλημα και το άλλο μπαμπού πάπυρο θα με φέρει η αδερφη μου αύριο το μπαμπού είναι λίγο κίτρινο εξετιας του καλοκαιριού που ήταν έξω αλλά μου είπε ότι θα φτιάξει από δω και πέρα. το βούρλο είναι πολύ πιο πράσινο. να τα πάρω? Αν ναι πως φυτεύω? το χωρίζω και το φυτεύω σε στοίβαδες? το ίδιο και το μπαμπού? θέλουν λιπάσματα μόλις τα βάλω στο νερό ή όχι? δώστε τα φώτα σας. Το πρώτο βούρλο το δεύτερο μπαμπου |
|
||||
|
||||
![]()
ρεσυ βρηκες κανονικο μπαμπου?
![]() θα μας τρελανεις! δεν εχω δει ποτε πουθενα στην αθηνα. παρτο ασυζητητι! ![]() και το βουρλο καλο ειναι. αν βαλεις αυτα τα δυο δε νομιζω πως χρειαζεσαι και παπυρο. δε νομιζω και να χωραει κιολας στο ενυδρειο. λιπασματα δεν χρειαζεσαι για αρχη.αργοτερα βλεπεις τι χρειαζεται. για το φυτεμα μαλον θα τα βαλεις οπως ειναι μεσα με η χωρις τη γλαστρα οπως εβαλα εγω τα δικα μου με το χωμα τους. παρτα και μολις τα παρεις, βγαλτα μια φωτογραφια αφαιρωντας τη γλαστρα τους και θα σου πω. δε μας λες και ονομα και στοιχεια καταστηματος(τηλεφωνο κλπ) μπας και παραγγειλω αν μπορει να στειλει? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το φυτωριο έχει τα πάντα αν θέλετε να σας πω, εγώ δεν το έβαλα μην θεωρηθεί διαφημηση. με την γλαστρα δεν θέλω δεν μου αρέσει το θέαμα. αν τ χωρίσω στα 4 δεν μπορώ να το βάλω μέσα σε κοματια?
εγώ να σας πω την αλήθεια έψαχνα κάτι τέτοιο γιατί βλέπαμε ενυδρεία με μονομάχους στο νετ και είχαν τέτοια μπαμπού. να πάρω και μερικά τέτοια? |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι δρακαινα.κιεγω τετοια περιμενα οτι θα εβρισκες,δεν περιμενα να βρεις μπαμπου
![]() καλα ειναι κιαυτα,αλλα αμα βρηκες το κανονικο γιατι να βαλεις τετοια; δεν κανουν κακο,μεγαλωνουν γρηγορα και ρουφανε νιτρικα,αλλα δεν ξερω πως θα φαινονται αν βαλεις και τα αλλα. δοκιμασε αν θες,δεν πανε χαμενα.τα βαζεις και σε βαζο αν δε σου κατσουν στο ενυδρειο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |