|
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
co δεν εχει καθολου απο οτι βλεπω το geo gold και το Μgο το geo gold εχει 5% και το power4 5,4%...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ιδια φαινονται δεν νομιζω να υπαρχει πρόβλημα
απο τιμη; το κοβαλτιο δεν νομιζω οτι ειναι θεμα, ειναι για την απορρόφηση του αζωτου στα βολβοδη φυτά.
|
|||
|
|||
![]()
Τα ιχνοστοιχεια geo gold 3,50 euro 50 γρμ
Γενικα 1 κιλο θειικό κάλιο, 1 κιλο Νιτρικό κάλιο, 1 κιλο φωσφορικα και τα ιχνοστοιχεια 50 γρμ 12,50 euro ολα!!!Τωρα απομενει η πραξη εαν ολα δουλεψουν καλα μιλαμε για τρομερή οικονομικη διαφορα απο τα ετοιμα μπουκαλακια διαφορων εταιρειων |
|
|||
|
|||
![]()
Πες μας και το κατάστημα που τα πήρες να το έχουμε κατα νου...καλή τιμή μου φαίνεται...
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ αγόρασα το POWER 4 σε συσκευασία κιλού 35 ¤. Αν κάποιος ενδιαφέρετε να αγοράσει μπορούμε να το μοιραστούμε για να ελαφρυνθώ και γω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ελέγξτε τα μέτρα προστασίας ίσος δεν κάνη για το ενυδρείο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα λιπασματα εκτος τα εξειδικευμένα ενυδρειακα,τα ιδια γράφουν
![]() Νίκο στις εχω βγάλει τις αναλογίες θα στις γράψω αναλυτικά οταν εχω χρόνο. Το φώσφορο που σου έδωσε ειναι εντάξει.
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια αρα να μην το παω πiσω το φωσφορο?Στο τσακ τωρα το πηγαινα πισω!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Traces και Power4 ή Super4 | abrous | Λίπανση Φυτών | 15 | 13-02-17 13:59 |
Gold Ramirezi | dimitrisemm | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 24 | 15-09-10 09:49 |
Blue ή gold ramirezi ?????? | yannis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-05 10:58 |