|
|
||||
|
||||
![]()
οχι γιατι να σαπισει?
![]() το που θα βρεις ειναι αλλο θεμα.για θεσ/νικη δεν μπορω να σε βοηθησω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παπυρο εχει η μανα μου σε ενα βαζο στο σπιτι και εχει γεμισει το βαζο.
Να παρω απο αυτον η να ψαξω για ενυδρειακο παπυρο? Ο ξεδερδος μου λεει ειναι ο ιδιος. Μπαμπου θα ψαξω να βρω και λογικα ξερω που να βρω. Αυριο θα παω για αγορα ξυλα και ριζες αλλα θελουν πολυ χρονο να βυθιστουν. Για το αλλο ενυδρειο εχω μια ριζα βουλιαγμενη σε κουβα 12 μερρες και ακομα οταν βγαζω το βαρος σηκωνεται. αυριο θα σας βαλω φωτο απο τις αγορες να δειτε. Το βραδυ θα σας βγαλω το ενυδρριο φωτο να το δειτε με την τυρφη και το χαλικακι πως φαινεται. |
|
||||
|
||||
![]()
ιδιος ειναι ο παπυρος δεν υπαρχει "ενυδρειακος"
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελεια θα τον κλεψω χαχαχαχα
Μπαμπου εχει στα ικεα αλλα ειναι κοντα και θα ειναι ολο μεσα στο ενυδρριο να τα παρω θα μεγαλωσουν η να βρω μεγαλα για να προεξεχουν? ------------------------- Ξερει κανεις απο μπαμπου να απαντησει παιδες? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexis cosmo : 13-10-15 στις 01:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θα μεγαλωσουν,αν ειναι φτηνα παρε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παίδες μετά από ψάξιμο σε φυτώρια βρήκα τα εξής.
μπαμπού υπάρχουν άλλα δεν είναι το μόνο καλάμι το στριφτο που έβλεπα στα ικεα είναι μια γλαστρα μεσαίου μεγέθους με μικρά καλαμάκια γεμάτο σαν θαμνακι. τιμη γλαστρα 9.5 ευρώ αλλά γεμίζω 2 ενυδρεία με υψως φυτού στα 25-30 εκατοστά. Βρήκα βούρλο μια γλαστρα μεσαίου μεγέθους 11.5 ευρω πάπυρο έχω βρει είδη. τι λέτε? |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα μου ακουγονται.βαλε κ καμια φωτογραφια ομως
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |