|
|
||||||
|
||||||
![]() Παράθεση:
Φοβάμαι οτι αυριο θα ειναι ανεβασμενη περισσοτερο. Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μιλαμε για Glyptoperichthys Gibbiceps, γυρω στους 50 ποντους...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πρεπει να του ριχνω φαγητο? ή απλα τρώει οτι βρίσκει μέσα στο ενυδρείο? Την ιδια απορια εχω και για τα κορυντορας. |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ολα τα ψαρια, πρεπει να ταιζεται...
Ειδικοτερα ο gibbiceps θελει ταμπλετες αλγης, σπυρουλινα και αγγουρακι.. και θα ανακαλυψεις οτι προκειται για πολυ κοπρο.... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πριν απο λίγο τον είδα να έχει αφήσει το τζάμι και να κυνηγάει ένα ψαράκι!!! Υ.γ Μηπως ξέρεις που θα βρω αγγλικες οδηγίες χρήσης για το παρακάτω? Θέλω να μάθω τι ακριβώς κάνουν τα ρυθμιστικά και πώς λειτουργούν. http://www.hagen.com/uk/aquatic/prod...01005650030101 |
|
|||
|
|||
![]()
Μολις τελείωσα με τις μετρήσεις μου! :
18λιτρο με 2 χρυσόψαρα και 2 (προς το παρον) εσωτερικα φιλτρα με σφουγγαρι. Ammonia : 0.25mg NO2 : 0mg NO3 : 5mg Carrefur 110l Ammonia : 0mg NO2 : 0mg NO3 : 7mg (το χρώμα ειναι ανάμεσα στο 5 και 10) Αν ανέβει και άλλο η αμμωνία στα χρυσόψαρα τι να κάνω? Αλλαγή του μισού νερού? |
|
||||
|
||||
![]()
Περισσότερο από το μισό! Σε 18 λίτρα σίγουρα!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.hagen.com/uk/aquatic/manual.cfm Αν οχι στειλε ενα πμ στον azores. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Προφανως κατι θα του ετυχε του ανθρωπου και δεν προλαβε. ![]() Περιμενω... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |