|
|
||||
|
||||
![]()
H arcadia βγαζει τις tropical σε αυτο τον τυπο, που ειναι πολυ καλες κατα τη γνωμη μου (τις εχω δοκιμασεις σε λιγοτερα watts). Αλλα δυσκολα θα τις βρεις στην ελληνικη αγορα.
Απο εκει και περα, και απλη λαμπα απο ηλεκτρολογικα να παρεις, μη νομιζεις οτι θα εχουν κανενα προβλημα τα φυτα σου. Πολλοι χρησιμοποιουν απλες λαμπες με μεγαλη επιτυχια. Και με απλα φωτιστικα γραφειου εχω δει καταπληκτικα ενυδρεια. Πιο πολυ ειναι το οπτικο που θελουμε για τα δικα μας ματια, παρα για τις αναγκες των φυτων. Η 4000Κ ισως να ειναι λιγο κιτρινη στο ματι, γυρω στα 6500Κ ειναι καλυτερα.
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ με βγάζετε από μεγάλους μπελάδες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντως το ενυδρειο και μ αυτη την λαμπα φαινεται πεντακάθαρο απο αλγες και
με καλη ανάπτυξη στα φυτά.
|
|||
|
|||
![]()
κάτι 'μαυράκια" και πολλά σκουπιδάκια έχουν πάνω τα φύλλα τους, και από ανάπτυξη μάλλον στάσιμα ειναι, αλλά ως αρχάριος δεν μπορώ ναπω και με σιγουριά. Για τα σκουπιδάκια θα φταίει μάλλον ότι δεν υπάρχει καλή κυκλοφορία αν και έχω εξωτερικό φίλτρο το Crystal profi e401 της jbl.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θες βάλε μια κοντινή να δούμε τα μαυράκια.
Τα πολλα πολλα θα τα ρουφάς με το λάστιχο στις αλλαγές νερού, Ενυδρειακό βαμβάκι εχεις στο φιλτρο; Το φυτα σου μου φαινονται υγιή βέβαια η φωτό ειναι λιγο μακρινή.
|
|||
|
|||
![]()
ok θα προσπαθήσω αύριο για κάποια καλύτερη φωτογραφία. Ευχαριστώ!
|
|
|||
|
|||
![]()
να και τα φύλλα από την ανούμπια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πόσα mg τετρακυκλίνη ανα lt? | Alexandros88 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 21-12-12 06:33 |
Πόσα πλάτυ? | Katanius | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 03-11-11 10:54 |
λάμπα 20000 κέλβιν | makis | Φωτισμός | 21 | 11-08-08 07:57 |
Πόσα Κέλβιν? | filoxenos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 28-12-05 01:21 |
Πόσα λίτρα; | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-04 11:19 |