|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά το προχωράς.
Δώσε βάθος τώρα που μπορείς. Αύριο μεθαύριο ( σε κανα 2 χρόνια) θα λες, αχ και να έσκαβα άλλη μια εβδομάδα... θα είχα ποιο πολλά λίτρα και θα χώραγαν ποιο πολλά ψάρια. Με τα χώματα που περισσεύουν τι θα τα κάνεις? Θα τα απλώσεις στον υπόλοιπο κήπο? Θα τα εκμεταλλευθείς για να κάνεις λοφίσκο με καταρράκτη ? |
|
|||
|
|||
![]()
Παναγιώτη να Τα περισσότερα τα πήγα σε ένα γείτονα που ήθελε να μπαζωσει ένα παρτερι.
Θα κρατήσω και λίγο για καταρράκτη. Στον πάτο έχει πολύ πέτρα οπότε θα βάλω άμμο καλού κακού. Από βδομάδα έρχεται η γεωμεμβρανη αντε να μπει το νερό όσο πιο γρήγορα γίνεται
Σταύρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:42 |
|
|||
|
|||
![]()
Δε λέει να τελειώσει!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Αχ Σταυρο εσυ λές δεν τελειώνει και εγω πολύ ευχαριστως θα έκανα και μια 3η Λίμνη
![]() ![]() ![]() Ποιός ειναι ο επιβλέπων του έργου στην άσπρη καρέκλα ?? Σκαλάκι να κάνεις για φυτά εεε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο μήπως κάθεσαι εσυ στη καρέκλα και επιβλέπεις το φτυάρι και το γκασμά να σκάβουν μόνα τους ;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα βλέπω να λουφάρουν ![]() ![]() ![]() ![]() Αν δεν .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χαχα Τάκη έτσι θα ήθελα να γινόταν!!!
Εκεί κάθομαι εγώ κανένα πενταλεπτο κ μετά κάθεται όποιος περνάει από το χωριό και δίνει ιδέες!!! Σε μια φάση ήμουν σαν τη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο ίντερνετ.... εγω έσκαβα και απο πάνω 5 να λένε κάνε έτσι και κάνε αλλιώς!!! Χαχαχα Ήρθε και η γεωμεμβρανη
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |