|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πηγαν τα πράγματα οπως τα ειχα υπολογισει,λογω των ψαριων αφαιρεθηκε μεγαλο μερος απο το χαρντσκεηπ(για να εχουν χωρο),και λογω red cherry εγινε χαμηλου φωτισμου χωρις co2 και λίπανση
![]() Τωρα ομως που δόθηκαν τα ψάρια , ξεκινησα αυτη την εβδομαδα σιγα σιγα co2 ,λιπανση και 0.7watt φωτισμό για καποιες ωρες ![]() Θα βαλω φωτο συντομα, προσπαθω να τραβηξω κ βιντεο time lapse ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα βάλει μια heteranthera σε πολυ φωτεινό σημειο μιας και βιαζόμουν να φουντώσει και πήγαινε αρκετά αργά ,τελικα την μετακίνησα σε λιγότερο φωτεινό σημειο και μεσα σε 3 μερες το φυτο τριπλασιάστηκε
![]() Κατι ακομα, εχτές ειδα κάποιες τρύπες οχι τις κλασικές τις έλλειψης καλίου ηταν πιο μεγάλες τετράγωνες δεν πηγε το μυαλό μου σε κατι αλλο αφαίρεσα τα 2-3 φύλλα που ειχαν το θεμα(έριξα εξτρα καλιο) και σημερα το πρωι ηταν ολα καλα απλα έβλεπα πανω πολλες γαριδες και τωρα μετα απο 4-5 ωρες βλεπω παλι να λείπουν κομμάτια απο τα φύλλα και γαριδες πανω να βοσκανε ![]() ![]() Εχω κι αλλες πολλες γαριδοερωτησεις μηπως να ανοίξω καινούριο θεμα;
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ περιεργο οντως αυτο με το φωτισμο.Σε μενα το stargrass ειναι και επιφανειας
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σου ψηλώνει τόσο πολυ ε;εγω την θελω να φτιάξει ενα θάμνο στη μεσαία ζώνη.
Αν την δω και ψηλώνει θα την μεταφύτευσω πισω.Δυστηχως δεν βρίσκω τα φυτα που θελω και βλεπω παλι να αλλάζουν τα σχέδια μου ![]() ------------------------- Limnophila sessiliflora θα την κλαδέψω σημερα, αν ειναι κανεις και θελει μεχρι το μεσημέρι να ρθει να την παρει,γιατι μετα φεύγω και θα παει για πέταμα. Μαλλον βρηκα και τι φταίει με την heteranthera ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 29-10-15 στις 11:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πείσε τη γυναίκα σου για νέο ενυδρείο! | Plakas | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 32 | 12-01-12 00:14 |
Χρυσόψαρο και Amano | magman | Χρυσόψαρα | 10 | 09-12-10 10:49 |
AMANO | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 19-01-09 22:42 |