|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο το ενυδρείο σου και σου εύχομαι να βρεις τα ψαράκια που θέλεις. Μόλις απλώσει και ο τάπητας και τα υπόλοιπα φυτά σου θα γίνει ακόμα πιο όμορφο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Προτεινω σιγουρα ποτασσιο.απο κει και περα θα δεις τι ζητανε και τα φυτα παντως με τοσο φως συν συστημα ολοκληρωμενο θα εβαζα και ολοκληρωμενη λιπανση οπως trace για περισσοτερα ιχνοστοιχεια. Τα 2 αυτα ειναι ασφαλης απο θεματα αλγεων και τα φυτα σου θα το χρειαστουν. Περιμενε και αλλες αποψεις βεβαια.
|
||||
|
||||
![]()
Στα 60 λιτρα με τοσο φως και co2 θελεις οπωσδηποτε πληρη σειρα λιπανσης. Δεν ειναι οτι ειναι υπερβολικο το φως απλα δε σου επιτρεπει περθωριο για λαθη. Προσωπικα το 60λιτρο το τρεχω (πλεον) με 24 watt.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikolson : 06-10-15 στις 12:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι φωσφορο.
Αν μιλαμε για seachem ... Εννοω το potassium K2O οχι το phosphorus. Traces ιχνοστοιχεια Flourish και τελευταιο αναλογα και τα φυτα ισως χρειαστεις και iron αργα η γρηγορα. Εγω βαζω και nitrogen και ας εχω ιχθυοφορτηση την ημερα της αλλαγης και μερες που δε ταιζω . αλλα το θεωρω υπερβολη. Flourish και iron με φειδω παντα για τις αλγες. Trace , potassium οσο λεει για τα λιτρα σου σε 3 η καθημερινες δοσεις. Το πιο δυσκολο ειναι να βρεις τις αναλογιες της λιπανσης.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος.
Ποσο διοξειδιο βαζεις? Το 6.82 που φαινεται στη φωτο, ειναι το πεχα? Αλλες μετρησεις? KH? Κοιτα για estimative index λιπανση. (Σε βλεπω να γινεσαι δουλος του ενυδρειου ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Ναι από οτι λεει το controller 6,82 ειναι το ph και νομίζω οτι ειναι καλο αυτο για γαρίδες!! estimative index λιπανση .... τι είναι αυτό??Εχουμε κανα λινκ με λεπτομέρειες?? Οχ!!!Γιατι να γίνομαι δουλος του?τι βλακεία εκανα?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikolson : 06-10-15 στις 13:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/search.php?searchid=7260635 http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ght=estimative Ναι αλλα απο την μετρηση pH και KH μπορεις να βγαλεις ενα συμπερασμα για το ποσο διοξειδιο υπαρχει στο νερο. Δεν μπορεις να βαζεις οσο θελεις. http://www.theaquatools.com/co2-calculations (για τα γκαπι δεν ειναι καλο αυτο το πεχα - περιττο να αναφερω οτι οι αποτομες μεταβολες του = ph shock = θανατος) Μετα απο ενα οριο ειναι δηλητηριο για τα ζωα του ενυδρειου. Με τι γινεται η διαχυση CO2 στο ενυδρειο? Εχεις καλιμπραρει το πεχαμετρο? Προτεινω να βαψεις το πισω τζαμι με ρολακι/σκαφακι και μαυρο πλαστικο χρωμα, 3 χερια. Αν δεν θελεις μονιμο φοντο (αν και βγαινει το πλαστικο χρωμα με βρεξιμο) βαλε κανενα χαρτονι μαυρο. Δουλος, γιατι θα εισαι απο πανω συνεχεια να το φροντιζεις ![]() .
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου ενυδρείο! Κοινωνικό - Φυτεμένο | Skydiver | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 16-05-13 23:53 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
panos_auk-Tο πρώτο μου ενυδρείο (κοινωνικό-φυτεμένο) | panos_auk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-04-11 22:19 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
Κοινωνικό φυτεμένο 60 Λίτρα..αυτό είναι το ενυδρείο μας! | etomis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 23-10-08 09:28 |