|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Την είδα την κατασκευή σου στο σαμπ . Δεν σου αφήνει όμως πολλά περιθωρια - χώρο για '' παιχνίδια''. Για φωτισμό έχω ανοίξει τρύπες σε ξύλο θαλάσσης και έχω βάλει 2 σποτ λεντ 6.500κελβιν 7 watt. Μπορώ να βάλω άλλα 4, στο σύνολο 6 αλλά δεν έχει νόημα. Κόστος σύνολο για όλο το φωτιστικό : 40 ευρώ. Στο ίδιο είχα βάλει , όταν είχα reef sps , 6*39w με ανακλαστήρες. Είναι φωτιστικό για όλες τις δουλειές!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμο το πηρα για αυτο ειναι σε αυτες τις διαστασεις..βεβαια με βολευει και με τον χωρο..
εχεις να μου προτεινεις καποιο φυτο ταχειας αναπτυξης για να κανω αυτο με το refugium? 5 χωρισματα εχω να παιξω μπαλα οπως θελω..οποτε κατι θα γινει... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ταχεία ανάπτυξης βάζω : egeria densa, κερατοφυλλο και ''φακή ''.
|
|
||||
|
||||
![]()
μεσα σε γλαστρακι?και απλα τα αφηνεις με τον φωτισμο αυτον που ειδα οτι εχεις μεσα στο σαμπ ε?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στο σαμπ έχω ένα 10 watt προβολέα λεντ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαχνω Sarasa comet | pavos | Χρυσόψαρα | 8 | 25-05-15 22:05 |
¶ρρωστο Comet?? | george800 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-04-15 18:44 |
Εκπαιδευμένο Comet | Stefan0s | Χρυσόψαρα | 11 | 22-11-10 18:28 |
comet με εξωφθαλμία. | Χριστόφορος Μίχας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-02-10 08:52 |