|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Που βρίσκεται αυτό το ιχθυοτροφείο?
|
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στην Βουλγαρία , στο φραγμα του Kardjali . H φαρμα είναι Αμερικανικών συμφερόντων http://plazadecaviar.com/plaza-aqua-fish-farm/
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 18:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
για δες ξανα και πες μου
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θα σε παίρνω πάντα μαζί μου να τραβάς πλάνα ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εντυπωσιακό!!! Θα πρέπει να ήταν πολύ καλή εμπειρία.
Έχω δει στο youtube βίντεο με ΚΟΙ και οξύρρυγχους. ¶ραγε τι απαιτήσεις να έχει ένας οξύρρυγχος? Όταν διαβάζω για 2 μέτρα και 900κιλά φαντάζομαι ότι δεν θα είναι ένα εύκολο εγχείρημα. Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε μαζί μας αυτές τις όμορφες εμπειρίες. |
|
||||
|
||||
![]()
Nα ρθείς Παναγιώτη , να σε φιλοξενήσω να πάμε
![]() Θέλανε να μας χαρίσουν τους 2 αρσενικούς που έβγαλε ο Σταυρος φωτό , αλλά τους είπαμε όχι είναι κρίμα .... Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 18:22 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φάρμα για δίσκους. | Bisba | Δίσκοι | 3 | 16-05-14 20:04 |
Φάρμα ΚΟΙ στην Κύπρο! | yiannossavva | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 21-05-10 17:34 |
Φάρμα πράσινης τριχοειδής άλγης | Alex_Salonica | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 10-09-09 21:54 |