|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι λες? ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη isidor : 02-10-15 στις 22:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
10ml ειναι για 25 λιτρα.4 καπακια ριξε.μην αμελησεις τις αλλαγες νερου ομως..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να θυμίσω πως έκανα σήμερα 30lt. |
|
||||
|
||||
![]()
στη θεση σου θα εκανα αυριο μια μεγαλη αλλαγη και ξανα μετρησεις για να δω τι θα αλλαξει στα νιτρωδη και νιτρικα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστώ για την βοήθεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
Μόλις έκανα αλλαγή 50lt. Μετά από μέτρηση τα αποτελέσματα είναι τα εξής. pH:8 Γενική σκληρότητα (GH):>7d Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):10d Αμμωνία (ΝΗ3):Περιμένω να έρθει Νιτρώδη (ΝΟ2):0.5 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:κάθε 7 μέρες 50lt Θερμοκρασία:25 ¶λλες πληροφορίες:Τα τεστ έγιναν με τα strip test της JBL το easy test 6 in 1 Έχω παραγγείλει το κιτ της API αλλά ακόμα να έρθει. Τα νιτρώδη έπεσαν αλλά όχι στο μηδέν.το τεστ έχει ένα αχνό ροζ χρώμα. |
|
||||
|
||||
![]()
στο τεστ NO2 δεν είναι τέρμα γαλάζιο το χρώμα? Αν όχι κάποιο πρόβλημα έχεις. Μπόλι ξανά?
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω οτι το ενυδρειο δεν ειναι καταλληλο για αυτα τα ψαρια.Και εγω στα ιδια λιτρα ειμαι (κουραστικο απο θεμα συχνων αλλαγων) αλλα με ενα μετρο μηκος.20 εκκατοστα διαφορα δεν ειναι και λιγο και φαντασου οτι εγω ειμαι στο οριο.Τουλαχιστον φτιαξε κρυψωνες,βαλε κι'αλλες πετρες.Τα ταισματα επισης πιστευω πως ειναι λιγα για την ηλικια των ψαριων και η θερμοκρασια αρκετα ψηλη για δυο ταισματα.Αν εχεις διτρωδη μαλλον υπαρχει προβλημμα..Εισαι σιγουρος για την μετρηση?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρος με τα τεστ δεν μπορει να ειναι.επισης ακομα ειναι μικρα τα ψαρια.θα δει μονος του στο τελος οτι θα χρειαστει αναβαθμιση ενυδρειου
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος σε Malawi 180lt | pako13 | Malawi | 33 | 13-09-15 17:58 |
Νέος σε Malawi 120lt | vasilis 1988 | Malawi | 6 | 13-09-15 17:51 |