|
|
||||
|
||||
![]()
Τι χρωματάρες είναι αυτές???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ
![]() πραγματι τα χρωματα τους ειναι απιστευτα.(φτου φτου) ![]() το αρσενικο εχει ηδη κανει δυο φωλιες και περιμενω να δω αν υπαρξει γεννα,αν θα τις χρησιμοποιησει και τις δυο οπως λενε. ελπιζω μονο να ειμαι εδω οταν συμβει για να το κρατησω σε βιντεο. δεν υπαρχουν και πολλα με μαχατσαι. θα δουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος Γιωργο!
υπεροχα ψαρια! αντε με το καλο και οι ουριτσες!! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!
μενει να μπει καμια κρυπτοκορινα οταν μπορεσω και ισως να μπει και κανα φυλλο φοινικα μολις βρω.παντως προς το παρον τα κλαδια με τα φυλλα βελανιδιας που εχω βαλει φαινεται να τους αρεσουν πολυ. το αρσενικο καθεται αριστερα στις φωλιες και το θηλυκο δεξια μεσα στα φυλλα.μαλιστα τα χρησιμοποιει κιολας για να πλησιαζει στην αλλη μερια χωρις να τη βλεπει το αρσενικο. οταν τη δει της κολλαει και πεφτει κυνηγι,αλλα ειναι μεχρι να συμφωνησει. μολις συμφωνησει θα ηρεμησουν πολυ τα πραγματα ![]() παντως μπορει και πλησιαζει αρκετα χωρις να την παρει χαμπαρι,παει κατω απτα φυλλα και αναμεσα τους ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως βρε Γιώργο σε χαίρομαι με τη τρέλλα που έχεις για τους μονομάχους, Ο καλύτερος Bettaτζης ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπα,υπαρχουν κιαλλοι καλυτεροι αλλα δε μιλανε πολυ δυστυχως.
απλα εγω ποσταρω συχνα και φαινομαι. αλλα παλι αν δεν ποσταρεις,ποιος ο λογος να εισαι σε φορουμ? ![]() κιεγω ποσταρω μηπως τα διαβασει κανεις που θελει να ασχοληθει με μαχατσαι και τον βοηθησει κατι απο ολα. παντως αποσο ξερω δεν υπαρχουν πολλα θεματα για μαχατσαι σε ελληνικα φορουμ. με μια γρηγορη ματια στο Google,τα περισσοτερα αποτελεσματα (στην ελλαδα) σε θεματα και φωτογραφιες ειναι τα δικα μου και του γιωργου(noname) ![]() για τα πραγματα το εχω υποψη μου,μολις μπορεσω θα σε παρω τηλεφωνο να περασω να σε δω κιολας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα.Ωραια δουλειά εχεις κανει παλι.πολυ ατμοσφαιρική η ομιχλη ,ειδες αν εχεις ζησει στα 80s σου λειπει η μουφα ομιχλη της ντισκο
![]() Αν δες εχω και μερικες ριζες java fern περνας και παιρνεις . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μας DIY μονομαχοενυδρειο | leandros69 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 99 | 04-09-14 18:24 |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |