|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τα πολύ μεγάλα , που βλέπεις και στα Κόι τα τεμαχίζω όχι γιατι δεν μπορούν να τα φάνε αλλά κρίμα να φαει μόνο ένα ψάρι τόσο μεγάλο γεωσκώληκα .
Για τα χρυσόψαρα διαλέγω τα πιο μικρά και λεπτά , μέχρι να μεγαλώσουν ![]() Στην αρχή , τα χρυσόψαρα, τα δοκίμαζαν και έφευγαν .... αλλά επέμενα γιατι είναι ότι καλύτερο για τα ψάρια . Ο Hikari κανει μια τροφή απο γεωσκώληκες και ειναι η πιο ακριβή του , γιατι βγάζει ένα έλαιο ο γεωσκώληκας που απο αλλού τα ψάρια δεν μπορούν να το πάρουν. ![]() ------------------------- Να κάνω και έγω μια ερώτηση , διαβαζα πριν 1 λινκ για ramshorn snail , και στις 2 λίμνες έβαλα τα ίδια beneficial bacteria. Γιατι στην Λίμνη με τα Κοι δεν έχω ramshorn snail ενώ στα χρυσόψαρα έχω πολλά ? Μήπως τα Κοι τρώνε τα Ramshorn snail ? ![]() Lymnaea stagnalis έχω πολλά στα Κόι .
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου ,3650 λίτρα ( η πορεία τις κατασκευής) | mpampis varytimos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 109 | 23-04-22 19:03 |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |