|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!
![]() ναι καλα ειναι.αυριο θα δω τι παιζεται γιατι ειμαι εκτος αθηνων τωρα κανα δυο μερες.τους εκανα αλλαγη,εκλεισα με μεμβρανη απο πανω και τα αφησα. αυριο που γυρναω θα δουμε τι θα δουμε. ------------------------- εμφανης βελτιωση στα ψαρια.φωτογραφιες μετα γιατι τωρα εφτασα,ακομα τακτοποιω και εβαλα να κανω αλλαγη ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 30-09-15 στις 13:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρουλα
|
||||
|
||||
![]()
Η θηλυκιά στις τελευταίες φώτος σα να έχει "γραμμώσει", τσέκαρες τι γίνεται στη φωλιά με κανένα φακουδάκι;
|
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη εχεις δικιο,το προσεξα οταν την ειδα πριν
![]() με το ματι δε μπορεσα να δω τιποτα στη φωλια,με φακο δεν εχω τσεκαρει ακομα. αν και φαινεται να την κυνηγαει ακομα για να την τραβηξει,οποτε μαλον δεν εχει γινει τιποτα ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 30-09-15 στις 18:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα ψάρια. Μπράβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω αννα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μας DIY μονομαχοενυδρειο | leandros69 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 99 | 04-09-14 18:24 |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |