|
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά Μ'αυτα τα κουνουποψαρα τι παίζει?? Τι είναι αυτά?
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το γένος των Νούφαρων χωρίζεται σε διάφορα υπογένη. Σκληραγωγημένο Νούφαρα όλα ανήκουν στην υποκατηγορία Νυμφαία, ενώ τα τροπικά νούφαρα όλα ανήκουν στο υπογένος Brachyceras. Υπάρχουν πέντε υπο-γένη στα νούφαρα. Μέχρι πρόσφατα πιστευόταν ότι ήταν αδύνατο να διασταρωθεί νούφαρο από δύο διαφορετικά υποείδη μαζί. Αυτό άλλαξε όταν έγινε στις ΗΠΑ και στην Ταϊλάνδη διεξάγουν με επιτυχία τέτοιες διασταυρώσεις.
Δείτε τιμές στις νέες ποικιλίες ![]() ![]() ![]() http://www.nymphaion.de/seerosen/int...ische-seerosen
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() χμ, θα πάω στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς μου
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τσουχτερά τα καινούρια νούφαρα.
είναι πανέμορφα όμως. ... πολύ ωραίο άρθρο δεν το είχα διαβάσει παλιότερα.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Αλέξη τσουχτερά
![]() ![]() ![]() Σε ευχαριστώ ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 22:29 |
|
||||
|
||||
![]()
και μου φαινοτανε ακριβες οι ανουμπιες στα πετσοπς.
![]() Σου ευχομαι να τα αποκτησεις ΟΛΑ!!! ..και να με κερασεις καφε διπλα στην "ανθισμενη" σου λιμνη. ![]() Ευχαριστούμε για το αρθρο....μπορούμε να συνεχισουμε να ονειρευόμαστε ότι μια μερα θα αποκτησουμε ΚΑΙ λιμνη και θα μας χρειαστει!
|
||||
|
||||
![]()
Kανένα φυτό δεν είναι ακριβό αν το θέλει κάποιος
![]() ![]() ![]() ![]() Ευχομαι να αποκτήσεις Λίμνη και Νούφαρα θα σου δώσω εγω ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 22:29 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φύτευση νούφαρου | aquaristas | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 20-04-15 12:41 |
Νέος με νούφαρα... | Belafode | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 05-07-11 21:15 |
Νέα φυτά και φύτευση | mezedakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 22-12-10 22:57 |
Νούφαρα | Hydrus | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 19-11-10 11:57 |
νούφαρα από αμαζόνιο? | aquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-11-09 22:34 |