|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε θέλετε απογευματακι/βραδάκι ή Σ/Κ σπίτι είμαι, αρκει να έχει καλό καιρό και πριν αρχίσουν τα κρύα και οι βροχές
![]() Αυτό είναι το πιο εύκολο ![]() Φτιάξε τα άλλα εσύ ![]() ------------------------- Παράθεση:
Θα κλείνεις την αντλία και θα κάνεις αλλαγή μέχρι το ύψος της υπερχείλισης γιατι θα έρθει και το νερό απο το σαμπ. Για αυτο σου είπα κάνε και μια τρυπα χαμηλα στο ενυδρείο με ρακορ + βανα + ποτηρακι + λάστιχο για να αδειάζεις εύκολα το νερό χωρίς αντλία Μόλις κλείνεις την αντλία είναι λογικο να συμβαίνει αυτο , και αυτο το λόγο θα πρέπει να έχεις κάνει τους απαραίτητους υπολογισμούς
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 29-09-15 στις 11:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
¶μα δεν τρυπήσεις για την επιστροφή όπως λέγαμε, δεν χρειάζεσαι τέτοιο ρακορ, γιατί θα μπαίνει από πάνω...
Παράθεση:
Εγώ έχω πάρει μια κινέζικη αντλία μικρή απο ebay των 4 ευρώ, την οποία έχω και για να αναπλήρωση από τον κουβά στο sump και για αλλαγές, οπότε την πετάω μέσα στο sump και από κει σε λεκάνη για το μπάνιο... Με αυτό τον τρόπο γλιτώνεις τα πολλά τρυπήματα, αν και η ιδεά του Τάκη είναι πολύ καλή, την έχει αν θυμάμαι στο χρυσοψαράδικο και τον βόλευει μια χαρά... Προσωπικά στην θέση σου επειδή έχεις πολλά λίτρα θα επαίρνα μια αντλία έστω 1000άρα και με μανομετρικά 1-2 μέτρα με μύτες σε είσοδο και έξοδο. Οπότε θα την είχα στην άκρη και θα τράβαγα όποτε θέλω νερό από το sump και μετά γέμισμα στο κεντρικό με την ίδια αντλία από κουβά... Τι θα κέρδισα επίσης λόγο των δύο μυτών? Θα μπορούσα να προσαρμόζω την σκούπα βυθού στην είσοδο και να κάνω βαρβάτο καθάρισμα στο χαλίκι που πιάνει ένα σωρό μπίχλες νιτρικών και φαίνονται και άσχημα ![]() Γενικά χρειάζεται μια αντλία καβάτζα σε όλους για 1002 μικροδουλειές που προκύπτουν ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | akis_chatzi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 30-09-12 17:05 |
Μελετη για 60λιτρο Reef! | Malawi Lover | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 16-09-12 12:08 |
Κατασκευη ενυδρειου 115χ30χ50 | bambacha | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-09-11 23:45 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |