|
|
|||
|
|||
![]()
Καλο θα ειναι να μας δειξεις το φιλτρο αν και φανταζομαι οτι ειναι του jumbo το ενυδρειο με το φιλτρακι που δινει.
Σε τοσο μικρο φιλτρο εγω θα αφαιρουσα οσο γινεται την μηχανικη φιλτρανση και θα κοιτουσα να αυξησω την βιολογικη.Δηλαδη,αφαιρεσαι οσο γινεται σφουγγαρι (ασε ενα εκκατοστο) και το υπολοιπο γεμισε το με κεραμικο υλικο.Στα μικρα φιλτρα το siporax mini ειναι πιστευω καλυτερο. |
|
|||
|
|||
![]()
Παλικάρι δεν παίρνω εγώ ούτε φίλτρα ούτε ενυδρεία τζάμπο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει βρε μην αρπαζεσαι,ετσι κι αλλιως και το ενυδρειο και το φιλτρο του τζαμπο δεν διαφερει σε κατι απο τα υπολοιπα 15λιτρα
![]() Και εγω το ειχα για αρκετο καιρο σε μονομαχο και στην πορεια για καραντινα μικρων ψαριων. Βαλε μια φωτο να το δουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Αξιζει να το κανεις, γιατι το βιολογικο υλικο εχει μεγαλυτερη επιφανεια αποικησης βακτηριδιων. Το sera siporax mini ειναι μια καλη λυση για μικρα φιλτρα, αλλα δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να παρεις ενα λιγο μεγαλυτερο φιλτρο με μεγαλυτερη χωρητικοτητα.
Εχεις καποιο βιολογικο υλικο αυτη τη στιγμη ή πρεπει να αγορασεις?
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδή για 2 ψαράκια αξίζει να το ψαλιδίσω λίγο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για 2 ψάρια όχι, πρέπει να πάρεις άλλο ενυδρείο και άλλο φίλτρο, δεν μπαινουν 2 ψάρια σε 15 λίτρα, προσωπικα ουτε 1 δεν θα έβαζα, και για το ψάρι , και για εμένα, και αυτο θα ήταν στενά , και εγω θα κουραζόμουνα να το προσέχω, τα μικρα ενυδρεια είναι πολύ ευμεταβλητα και θέλουν συνεχη παρακολουθηση
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
harri σορυ που θα στο πω χυμα.
ενυδρεια κ φιλτρα δεν παιρνεις απτο τζαμπο,αλλα δυο ψαρια τα παιρνεις ανετα για να τα βαλεις σε 15λιτρο? ![]() βαλε σιποραξ μινι στο φιλτρακι οπως σου ειπανε(με μπολι οπωσδηποτε εννοειται) και βαλε μονο ενα ψαρι. και οταν δεις πως δεν συντηρειται,εδω θαμαστε να συζητησουμε πως θα στησεις ενυδρειο της προκοπης ![]() ελπιζω μονο να το προλαβει και το ψαρι... |
|
|||
|
|||
![]()
κύριοι έκανα λάθος
![]() 15 λίτρα έχω με έναν μονομάχο ![]() Δεν σνομπάρω το τζάμπο, αλλά σε λίγο θα πουλάει τη μάνα μου με δώρο τσίχλες και αξεπέραστη τιμή! Οπότε είπα να στηρίξω κανένα άλλο μαγαζί, που πουλάει πιο εξειδικευμένα και ξέρει καλύτερα. Νο προμπ. Και εγώ δεν ήθελα να θίξω κανένα. Μόλις βρω το 120 άρι που ονειρεύομαι θα τον έχω πασά με 3 γοργόνες και κρυψωνίτσες να του κρύβονται. ![]() Εντωμεταξύ μου τον έδωσαν με 15λίτρα δεν ήταν επιλογή. ρε σεις αφού τους αγαπάμε τόσο πολύ να πάμε να πάρουμε λίγους να τους βάλουμε σε κάποιο περιβάλλον που αντέχουν, προσωπικά παίρνω 2 χώρο βρείτε, |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως δεν θα λυθει το προβλημα ακομα και αν παρει απο 10 μονομαχους ο καθενας μας.
η μονη λυση μακροπροθεσμα ειναι η σωστη ενημερωση ![]() παντως το 15λιτρο θα σε παιδεψει να το ξερεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει, οκ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
Γκάπυ σε 15λτ??? | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-09-07 22:37 |