|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι καλέ μου, δεν το λέω για τον καλλωπισμό σε ρωτάω για να υπολογίσω για την αντλία
![]() Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά νομίζω ότι χρειάζεσαι την διπλάσια 1) γιατι τα Κοι πρέπει να ανακυκλώνεται το νερό τους 1,5 φορές την ώρα που στην δικιά σου περίπτωση είναι 4,500 λίτρα την ώρα και αυτή ειναι οριακά να ανταπεξέλθει 2) αν δείς λέει στα 0m / 5000l/h οκ δηλαδή χωρίς καταράκτη χωρίς τίποτα τι βάθος θα έχει η λίμνη ?? και αν κάνεις καταράκτη δεν θα πάει 1 μετρο?? στανταρ.... οπότε θα πέσεις στα 2000λ/ω και νομίζω πολλά έβαλα ....
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |