|
|
||||
|
||||
![]()
χαιρομαι πολυ.αντε ξεκινα
![]() να δουμε κανα ενυδρειο ![]() καπως ετσι ειχε ξεκινησει κ ο γιωργος στη θεσσαλονικη(Lifefx) και μου επεσε το σαγονι με το ενυδρειο που εκανε ![]() μην πω για τον αλλον το γιωργο εδω(noname) με το παλουνταριο που ειχε κανει ![]() εχουν στηθει κατι μονομαχοενυδρεια εδω μεσα απιστευτα.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα
![]() αντε καλα δεν πειραζει. φατε ματια ψαρια ![]() ------------------------- maverick εσυ πως τα βλεπεις τα ψαρια?(γνωμη θελω με βαση τις φωτογραφιες.) κυριως για την κατασταση τους δηλαδη,για να δω πως θα κινηθω τωρα με "θεραπειες" κλπ... βλεπεις κατι αλλο?(Finrot ισως?) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 24-09-15 στις 00:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το αρσενικό έχει κάποια σημεία στην ουρά και στο εδρικό που θα μπορούσαν να είναι ξεκίνημα fin rot (δηλαδή δεν είναι απλά σκισίματα, φαίνεται να έχει "υποχωρήσει" λίγο ο ιστός του πτερυγίου). Οπότε θα έκανα μια θεραπεία με μελαφίξ (έχεις ήδη ξεκινήσει; ) και θα έβαζα κανένα φύλλο catappa ή μπανανιάς. Νομίζω θα συνέλθουν, απλά πρέπει να ταλαιπωρήθηκαν από τα ταξίδια κλπ
|
|
||||
|
||||
![]()
α γειασου!
![]() μια τετοια υποψια ειχα και εγω,κυριως βλεποντας το χρωμα στις ακρες στα πτερυγια εκει που ειναι "χαλασμενα". φαινεται σαν να γκριζαρει καπως. αλλα ηθελα κιαλλη γνωμη μηπως κανουν πουλακια τα ματια μου. εχω ξεκινησει μελαφιξ,και καταπα μπηκαν σημερα. παναγιωτη ευχαριστω πολυ! σακη επισης ευχαριστω πολυ! προθυμοποιηθηκαν αμεσως τα παιδια ![]() ------------------------- αλλο ενα στο ταισμα με ζωντανη τροφη. τωρα που εχω δει περιπου τι παιζεται με τις περιοχες,το επομενο θαναι μεσα στο νερο,οποτε θαναι πολυ πιο καθαρο κ φωτεινο. σε λιγο θαχει κ μουσικουλα oriental ![]() η τροφη ηταν mysis,πηρα μια να τη δοκιμασω γιατι δεν ειχα ξαναδωσει.(συνηθως δινω αρτεμια αλλα δεν βρηκα) τις τσακισανε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 24-09-15 στις 21:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι μου θύμισες με αυτό το βίντεο...!!!
|
|||
|
|||
![]()
re συ να τον λένε Maverick.
Να τον λεν και Γιάννη, να ναι και ο Γιάν. ο Mav... που ήξερα κάποτε με το Td m ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μας DIY μονομαχοενυδρειο | leandros69 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 99 | 04-09-14 18:24 |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |