|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ψάχνω αλλά η αναζήτηση δεν βγάζει
το ψάχνω και σελίδα σελίδα τώρα. ευχαριστω για την απαντηση θα βγάλω τα ματάκια μου πάλι χαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Η λαμπες σου τι μηκος εχουν; η λαμπες οχι το φωτιστικο
το φωτιστικο ειναι εργοστασιακο με το ενυδρειο σετ; Ποιο ειναι το ενυδρείο; ρωταω για να καταλαβω γιατι μου φαινεται περιεργο 115 cm λαμπα να ειναι μονο 24watt.
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη ψαχνω αυτες τι μερες φωτιστικα
δες εδω http://www.skroutz.gr/c/1183/Diafora...hrase=v-tac+t5 ειναι φθοριου led, εχει και Τ8 βγαινουν οικονομικα και δεν θελουν πατεντες τις βαζεις στο ρευμα και παιζουν και ειναι πολυ οικονομικες Απο κοντα που τις ειδα φεγγουν το ιδιο με τις κλασικες φθοροιυ (ειδα Τ8 ) και ειναι πολυ πιο οικονομικες Αν τις εχει βαλει καποιος ας πει γνωμη |
|
||||
|
||||
![]()
115 ακριβώς είναι η λάμπα
και η λάμπα είναι 24w είναι καπάκι diy το έκανα μόνος μου το ενυδρείο δεν είχε καπάκι το βρήκα στα σκουπίδια με μπάζα μέσα και σ τόκους ήταν από ανακαινηση φαντάζομαι αλλά το έκανα λαμπικο είναι καμπυλότητας το μπροστά τζάμι αλλά είναι από ακρυλικό όχι γυαλί |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαράκο αν έχεις Κάφκα στα μέρη σου άκου τη θα κάνης . Θα του ζητήσεις 2 λάμπες osram HO T5 54w/860 και 2 λάμπες 54w/840 με μήκος 115 cm και θα σου δόση τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά ballast και ένα τρίκλωνο 1.5 καλώδιο για να κάνης την σύνδεσης . Θα πάρεις κλεμα για να ενώσεις της ακίδες από την λάμπα με τα καλώδια και μετά από Πάνο θα το ντύσεις θερμοσιστελομενο για να μονωθεί και όλα κομπλέ.
Τώρα όσο για την τοποθέτηση καλό είναι να έχουμε μια φωτογραφία η ένα σχέδιο για το καπάκι του ενυδρείου σου για να σου πούμε για την τοποθέτηση |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου
φώτο θα βάλω τώρα να δείτε πως έχω τις 2 λαμπες |
|
||||
|
||||
![]()
Η πιρούνι στη να μέση είναι για να μένει όρθιο το καπάκι
![]() ![]() ![]() να το καπάκι. |
|
||||
|
||||
![]()
Στο κενό που υπάρχει ανάμεσα στης δυο κίτρινες λάμπες τοποθετείς της καινούριες στερεώνοντας με (Ω ) ωμέγα πάνο σε μια λουρίδα που θα τοποθετήσεις για καπάκι πάνο οπό το καπάκι. Αν σε χωράνε βάλε και τα ηλεκτρονικά ballast ανάμεσα.
Τώρα για να αποφύγεις την υγρασία,από κάτω από το καπάκι που έρχεται σε επαφή με την επιφάνια του νερού βάλε μια λουρίδα γυάλινη ή πλέξη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκίνημα στα 120 λίτρα με "ουράνια τόξα" | gkginol | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 3 | 20-01-12 17:38 |
στησιμο φυτεμενου | ραφαηλ10 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-09-10 17:04 |
30 λίτρα-αποριες για νεο ξεκίνημα | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 19-07-10 17:27 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΜΕ LED | stelios_ant | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 21-04-10 14:15 |
Νέο ξεκίνημα 120 λίτρα | kalaxan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 02-10-09 23:02 |