|
|
||||
|
||||
![]()
α νασαι καλα ρε τακη,ευχαριστω
![]() σαλιγκαρια θα σου παρω σιγουρα ![]() θαρθω ναι,τοχω υποψη μου μολις ξεκλεψω λιγο χρονο απτη δουλεια και να δουλευω πρωι για ναχω απογευμα ελευθερο.θα σε παρω τηλ. για φωτιστικο τι λες τακη?υπαρχει κανα ετοιμο σε κανα Leroy κλπ που να μπορει να παρει λαμπα ενυδρειακη?ξερεις τιποτα? ποιον ρωταω τωρα,τον λεντακια ![]() edit ξεχασα να πω,προστεθηκαν δυο φυλλα δαφνη και θα παω να παρω και κανελα σε στικς μετα γιατι δεν εχω. θα μπουν και δυο στικς απαυτη ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() και τι λεντακιας , μόνο DIY ![]() δεν έχω δει κάτι βρε Γιώργο γιατι δεν ασχολήθηκα, τι περιπου θες ; υπάρχει καπακι ; για να σκεφτώ για κάτι γρήγορο και έτοιμο, αλλιως με πλεξι και led φτιάχουμε και διαστημικο φωτιστικό ![]() ------------------------- Και δάφνη φρεσκια εχω αν θες να σου κλαδεψω (τι τον έχω το ταρατσοκηπο ![]() Μη σου πω πως έχω και ρίγανη φρεσκια γιατι μετα θα χρειαστούμε και καρβουνα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 22-09-15 στις 11:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καπακι δεν υπαρχει,θα μπει στο απο πανω ραφι,απτην κατω μερια του, πανω απτο ενυδρειο δηλαδη.
σκεφτομαι για κατι απτα ετοιμα που μπαινουν σε παγκους κλπ.σαν αυτα που φερνει το λιντλ καμια φορα. απλα να δω αν θα βρω κατι που να μπορω να του αλλαξω τη λαμπα. ------------------------- χαχαχαχα!τωρα το ειδα για τα καρβουνα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 22-09-15 στις 11:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με γειά τα νέα ψαράκια! Για φωτισμό κάτω από ράφι μπορείς να πας σε κάτι τέτοιο που είναι φτηνό και απλό:
![]() η λάμπα σίγουρα αλλάζει αλλά δε ξέρω αν θα βρεις ενυδρειακή στις ίδιες διαστάσεις (αν και δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο να την αλλάξεις) |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω γιαννη!
ναι κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου. θαθελα να την αλλαξω τη λαμπα κυριως για τα χρωματα οχι για αλλο λογο. θα δω κατι θα βρεθει πιστευω. παρτε και μερικες ακομα φωτο ![]() στη δευτερη το αρσενικο,στις αλλες το θηλυκο. στη τελευταια φαινεται η πρασινομπλε ριγα στο ματι.χαρακτηριστικο στα mahachai. οπως και οι δυο ριγες στο καλυμα των βραγχιων. απλα μου αρεσει πολυ η ριγα στο ματι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το έκανες βρε, μου αρεσει.
Ελα να παρεις και τα δικά μου ρίζια , και κρυπτοκορίνα και αν σου κανει κάτι απο τα φυτα μου να σου δώσω
|
||||
|
||||
![]()
ναι βρε θαρθω.ευχαριστω!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραιο το εχεις κανει.Μολις βαλεις και τα υπολοιπα φυτα θα είναι τελειο.
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο δεν ξερω τι χρωμα θελεις, αλλα την μονομαχιερα την εχω βολευψει με ενα 10βατο ( για 6 7 το κοβω), κινεζικο floodlight. Τιμη χωμα.
Θα ανεβασω καμμια φωτογραφια να δεις πως δειχνει το coolwhite. Πανεμορφο και οι διαστασεις δειχνουν πολυ καλες. Ειναι η γυαλα που ειχες κολλησει μονος σου ή ειναι αλλη? Γιατι θυμαμαι την εδινες καποια φαση. Θα πας για γεννες? Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει αλλα εχω μπολικη fern και windelov. Πιτσιρικες πολυ ακομα αλλα θα μεγαλωσουν. Εαν θελεις, πες μου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μας DIY μονομαχοενυδρειο | leandros69 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 99 | 04-09-14 18:24 |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |