|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
-γραφεις για φωτοπεριοδο περιπου 6.5 ωρες και υποθετω οτι δεν εχεις χρονοδιακοπτη. Φροντισε να αγορασεις εναν και να εχεις σταθερη φωτοπεριοδο. -οι μετρησεις υποθετω ειναι με sticks? με ποιο τροπο εστρωσε το ενυδρειο? αν μπορεσεις να κανεις μετρησεις (αμμωνια, νιτρωδη, νιτρικα) με υγρα tests απο καποιο συγχομπιστα, θα ηταν καλο. Παράθεση:
Αργοτερα, οταν αρχισουν οι γεννες, θα χρειαστεις πιο γεναιες αλλαγες νερου. Σε μεγαλυτερο ποσοστο και ισως σε μεγαλυτερη συχνοτητα (παλι παρακολουθωντας με μετρησεις). Παράθεση:
![]() Ολα τα ψαρια θελουν σταθερες παραμετρους νερου. Αν οι αλλαγες νερου γινονται σωστα και με νερο ιδιων παραμετρων, δεν θα εχεις κανενα προβλημα οσο συχνες και μεγαλες αλλαγες νερου και να κανεις. Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ενήλικα κάλβο το διόρθωσα με ελαφρά πίεση προς τα πίσω. |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει χρονοδιακόπτης στον φωτισμό. Έχω πάρει 2 φορές μπολι με βιολογικό υλικό από φίλο από εδώ, και οι μετρήσεις που αναφέρω είναι με υγρά τεστ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Το σετ είχε μέσα αυτά τα 5 που αναφέρω. Θα ήθελα βέβαια να ανεβάσω λίγο το pH, με σόδα ίσως αλλά δεν μπορώ να υπολογίσω την ποσότητα και δεν θέλω να ανέβει και αποτομα
|
||||
|
||||
![]()
Δε βλεπω λογο να ανεβασεις σκληροτητες και ph. Εμενα μια χαρα μου φαινονται οι παραμετροι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οδηγείες για multies | genecr | Tanganyika | 25 | 23-05-13 21:26 |
60l multies | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 01-03-13 18:54 |
Multies με....? | billos95 | Tanganyika | 7 | 29-11-11 23:11 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |