|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελείωσε την Λίμνη με το καλό και Κόι θα βρούμε
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
λιγο ο καιρος που βρεχει λιγο κατι τρεχαματα με καποια πρωσοπικα θεματα μειναμε πισω.....
σημερα μπορεσα να κανω καμια ωρα δουλεια..... τι λετε για αυτην την αντλια??? θα κανει για λιμνη??? https://aqualight.de/en/products/pum...s/eco5000.html φαινεται οικονομικη.... χαμηλη σε καταναλωση.... γερμανικη...3,4 μετρα μανομετρικο....
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μπράβο
![]() ![]() ![]() Πόσα λίτρα βγαίνει η Λίμνη ειπάμε??? Καταράκτη θα κάνεις ??
|
|||
|
|||
![]()
3000 λιτρα....
καταρακτη ισως κανω στην πορεια.... θελω να προλαβω να σκαψω και να βαλω το liner οσο πιο γρηγορα μπορω και να βαλω να τρεχει το φιλτρο χυμα για να προλαβω να βαλω ψαρια πριν πιασουν τα καλα κρυα!!! ολα τα αλλα περι καλοπισμου θα γινουν μετα σιγα σιγα μιας και ειναι δευτερεύουσας σημασιας
Σταύρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:39 |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι καλέ μου, δεν το λέω για τον καλλωπισμό σε ρωτάω για να υπολογίσω για την αντλία
![]() Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά νομίζω ότι χρειάζεσαι την διπλάσια 1) γιατι τα Κοι πρέπει να ανακυκλώνεται το νερό τους 1,5 φορές την ώρα που στην δικιά σου περίπτωση είναι 4,500 λίτρα την ώρα και αυτή ειναι οριακά να ανταπεξέλθει 2) αν δείς λέει στα 0m / 5000l/h οκ δηλαδή χωρίς καταράκτη χωρίς τίποτα τι βάθος θα έχει η λίμνη ?? και αν κάνεις καταράκτη δεν θα πάει 1 μετρο?? στανταρ.... οπότε θα πέσεις στα 2000λ/ω και νομίζω πολλά έβαλα ....
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον θα τα βρει σκούρα όταν αναγκαστεί να τραβήξει άλγη και λάσπη κατά την γνώμη μου μην κοιτας μονο καταναλωση και λιτρα η λιμνη θελει αντλια για βρωμικο νερο
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη μου συμφωνω αλλά αυτη λέει Tauchpumpe ή εκείνο είναι teichpumpe?? Tα Γερμανικά μου με εγκαταλείπουν ....
![]() Πρότεινε καμία στον Σταύρο εσύ το χεις το θέμα ![]() Υ.Γ. η Θάλεια σου μεγαλώνει ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:39 |
|
||||
|
||||
![]()
Απο γερμανικά ειμαι τούβλο αλλα καπου γράφει για sub και sub εχουν τα ενυδρεία συνήθως και οπως την κόβω με το ματι δεν είναι για ζόρια
Της eheim πχ οι αντίστοιχες εχουν ενσωματωμένο προ φιλτρο με σφουγγαρια για να τα βγαλουν περα σε sub
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ελεγα να τη συνδυάσω με αυτο το φιλτρο http://petshop-gr.eu/gr/category/6217/31148 μετα παμε σε κατι κατι τετοιο που δεν ξερω ποιες μπορει να ειναι οι διαφορες εκτος απο την θήκη https://aqualight.de/en/products/spm-a10-000e.html
|
||||
|
||||
![]()
Με τα φίλτρα με σφουγγάρια εχω βλαστημήσει την ώρα θελει καθαρισμα μια φορα την βδομαδα ισως και ποιο συχνα το καλοκαιρι με την αλγη αλλα δεν υπάρχει άλλη ποιο φθηνή λύση εκτός του diy μετα απο τόσα χρόνια λίμνη μονο με ιδιοκασκευη είδα καθαρό νερό και ακόμα το ψάχνω για sieve προφιλτρο
με ευκολο καθαρισμο να γλιτώσω απο την λασπη της αλγης όταν το Hobby γίνετε καταναγκαστικά έργα δεν αξίζει ποια Για την αντλία συμφωνώ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |