|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους.
Λέω να αγοράσω το test kit της API. ποια η γνώμη σας? λέει πως έχει Τεστ για High Range pH, Low Range pH, NH3, NO2, NO3. με καλύπτει ή θα χρειαστώ και κάποιο άλλο? Να θυμίσω πως έχω και τα test strips της JBL το easy test 6 in 1 που μετράνε pH, GH, KH, NO2, NO3, GL2. |
|
||||
|
||||
![]()
Να το αγοράσεις. Απ' τα καλύτερα είναι και σε καλύπτει.
Τα άλλα κράτα τα για να παίρνεις ενδείξεις (αλλά όχι αποδείξεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σ΄ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και την πολύτιμη βοήθεια σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σας.
Χτες τελευταία μέρα στρωσίματος έκανα μια μέτρηση με τα strip test της JBL το easy test 6 in 1 που μετράνε pH, GH, KH, NO2, NO3, GL2 και τα αποτελέσματα ειναι τα εξής: NO3 : 10 NO2 : 0 GH : >7 d KH : μεταξύ 10 με 15 d Ph : 7,6 με 8 CL2 : 0 θερμοκρασία : 26,5 Περιμένω το test kit της API που παρήγγειλα από ebay γιατί με αυτά τα strip test δεν είμαι καθόλου σίγουρος για τα αποτελέσματα. Ρίχνω μέρα παρά μέρα λίγο φαγητό. Θα χρειαστεί να βάλω κάποιο αλγοφάγο? και αν ναι ποιο μπορώ να βάλω? Και το φως το ανοίγω κάθε μέρα 6 με 7 ώρες. Μήπως θέλει παραπάνω ή λιγότερο? Να σας θυμίσω πως έχω καταλήξει να βάλω 6 μικρά saulosi. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μόνα αλγοφάγα που μπορείς να βάλεις είναι τα σαλιγκάρια neritina.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και με τις ώρες που ανάβω το φως είμαι οκ? Αν δεις ποιο πάνω έχω βάλει 5 με 6 ανούμπιες. και τα neritina snails είναι ίδια με τα zebra snail? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel rio 300 με Αφρικάνες | geathana | Malawi | 22 | 29-05-14 12:32 |
Αλλαγή σε αφρικάνες | Moutralewn | Malawi | 12 | 09-11-07 15:17 |
Βιβλίο για Αφρικάνες | ΜΑΝΩΛΗΣ | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 02-01-07 22:40 |
Sos Με Αφρικάνες | sea_land | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-01-06 14:21 |