|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα δειχνει με το γενικο αν δεις οτι σε παει μια χαρα και για τον φωτισμο που εχεις μην βαλεις κατι παραπανω για μενα.
ποσο καιρο το τρεχεις ?
|
||||
|
||||
![]()
Τελειο!
|
||||
|
||||
![]()
Περίπου ενα μήνα. Είναι ακόμα νωρις αλλα μόλις πάρουν μπροστά τα φυτά σίγουρα θα χρειαστούν το κάτι παραπάνω
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλέ μου υπέροχο το ενυδρείο σου μου άρεσε παρά πολύ.λίγο το aquascape φτιάξε και θα γίνει τέλειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ! Έχεις να προτείνεις κάτι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο κι απο μενα , μ αρεσει πολυ,αν θα αλλαζα κατι θα
ηταν τα διασπαρτα κοκκινα φυτα θα τα εκανα μια συσταδα παντως και ετσι πολυ ωραιο ειναι.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλέ μου nikkoin το aquascape μου άρεσε παρά πολύ .οι διορθώσεις που σκέφτηκα είναι οι εξής. Ή δεξιά μεριά και το κέντρο είναι πολύ όμορφα.αριστερά δεν μου άρεσε που είναι τ φυτά λίγο ασυναρτητα.επίσης ο θερμοστάτης με χαλάει που είναι διαγώνια αλλά φαντάζομαι τον εβαλες έτσι λόγο ύψους επειδή δεν σε επερνε.δοκίμασε λίγο να φυτεψεις τα φυτά καλύτερα στην αριστερή μεριά βάλε και μερικά φυτά που να περνούν ύψος να κρυψεις τον θερμοστατη και την είσοδο του φίλτρου και θα πρότεινα στο κέντρο πίσω να βλεις κάποιο είδος εχινωδωρου σε συστάδες να γεμίσει λίγο.από λίπανση περίμενε να δεις τι θα ζητήσουν τα φυτά και πράξε εάν και πιστεύω λίγο κάλιο και ιχνοστοιχεία καλό θα κάνουν.φωσφωρο σίδηρο με ρεγουλο εάν και εφόσον δεις ελλείψεις.τα φυτά σου αλήθεια τα τσιμπανε γιατί εμένα ενώ ταιζω πολύ σπιρουλίνα και φυτική τα βοκανε σαν αγελάδες οι μελανοτενιες μου.......φιλικά Γιώργος.
|
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο το ενυδρειο σου μπραβο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Σε ευχαριστώ πολύ!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikkoin : 22-09-15 στις 08:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Desktop Paradise Παρουσίαση | kapsok | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 15-04-14 00:57 |
120 λιτρα Gurami paradise | Apollwnas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 22-05-11 12:08 |
Paradise fish Αρκετα αρρωστο.. | reselie | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 27-05-10 12:40 |
Paradise fish | Apollwnas | Άλλα λαβυρινθόψαρα | 12 | 27-02-10 21:10 |
paradise fish επιθετικά; | norma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 13-05-08 23:21 |