|
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η παροχη ειναι απο μπουκαλα η Diy;
το οτι πηγαινουν πανω τα ψαρια δεν ειναι πολυ καλο... τι ψαρακια εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Η παροχη ειναι απο diy σοδα+κ.οξυ 2-3 φυσ/δευτ..Γκαπυ εχω και παρατηρω καποια αλλαγη στην συμπεριφορα καθονται στην επιφανεια μου το λεει κι η γυναικα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο Diy δε ξερω εχω ακουσει μονο πως δεν ειναι παντα σταθερο...
αν τα ψαρια πηγαινουν πανω και 'γλυφουν' το νερο σιγουρα δεν ειναι καλη ενδειξη η αλλαγη τους εγινε αποτωμα η σιγουρα εχεις μεταβολες στο ph το πιο σωστο ειναι να κοιτας με μετρησεις το νερο να δεις τις μεταβολες αλλιως drop checker. Η εχε μια καλη αναταραξη ωστε να επωφελούνται και τα ψαρια και τα φυτα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το διαχυτηρα θα τον βαλεις εκει που εχεις μεγαλυτερη ροη. Εγω το εχω κατω απο το spraybar και οπως ανεβαινουν οι φυσαλιδες παρασερνονται απο το νερο. Φυσικα οπως σωστα σκεφτηκες καθε ενυδρειο διαφερει οποτε βλεποντας και κανοντας!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δοκιμες παλι σημερα..
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια με ποιο τροπο καθαριζει καλα ο κεραμ. diffuser;Τον εβαλα σημερα μεσα σε ξυδι για κανα διωρο αλλα δεν ειδα κατι φοβερο..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τοποθέτηση ανεμιστήρα! | Themis_aqua | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 17-06-17 14:14 |
Τοποθέτηση φιλτρου | Τσουπρακάκος παναγιώ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 11-06-15 20:02 |
Βέλτιστη τοποθέτηση CO2 διαχύτη | jam | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 21-10-11 20:07 |
Τοποθέτηση 2ης λάμπας | Σπύρος Μ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 04-06-08 15:40 |
Επέιγον για τοποθέτηση βράχου!! | Iann_is | Θαλάσσια Βιολογία | 15 | 20-04-08 18:50 |