|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι καλές οι μετρήσεις σου , 10 ΝΟ2 είναι πολύ, και τα νιτρικα είναι πολλά, άμεσα αλλαγή νερού και βάλε και Prime, έχεις προβλημα με τη βιολογια σου, πρέπει να βρεις μπολι. Και το GH 14 για Αθηνα είναι και αυτο πολύ, πρεπει να έχεις κάτι ασβεστολιθηκο μεσα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπολι εχω ευτηχως απο το 2ο ενυδρειο μου ασβεστολιθηκο? ποτε δεν ειχα, απο χθες το GH ξεκινησε να ανεβαινει! μα πως μπορει να χαλασε ετσι η βιολογια απο το πουθενα?! prime δεν εχω, γιατι δεν παιζει φραγκο! αλλα εχω ενα biotopol που ειναι το ιδιο
|
||||
|
||||
![]()
Τι αλλαγή έκανες στο ενυδρείο ;
Εβαλες κατι ; Αλλαξες κάτι στις ρουτινες σου ; Κάνε αλλαγή και βάλε μπολι. Το biotpol είναι μόνο αντιχλώριο, το Prime μειώνει τη τοξικότητα της αμμωνίας και νιτρωδων. Βάζε μονο για αποχλιωριση τοτε, αλλά κανε αλλαγη νερού, άμεσα , χθες δηλαδη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα κανω μεγαλη αλλαγη και μπολι ------------------------- εγινε μεγαλη αλλαγη νερου και τρεφω ελπιδα οτι η βιολογια αποκατασταθηκε εκανα μια προσωρινη μετρηση το GH επεσε στο 8 και τα NO3 10mg/L NO2 0 ph oυδετερο εριξα το biotopol για αντιχλωριο και αναμενω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Efh : 21-09-15 στις 21:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, παρακολουθησε το για λίγες ημέρες
|
||||
|
||||
![]()
κατι ετοιμαζει αυτη η μικρη ανουμπια μου φαινεται
για να δουμε σημερα ολα κανονικα η βιολογια ενταξει, ΝΟ2 0 και ΝΟ3 15mg/l ph ουδετερο η σκληροτητα ενταξει σημερα κανονικα θα εριχνα το λιπασμα, να το ριξω?
|
||||
|
||||
![]()
απ οτι φαινεται εχουμε καινουριο φυλλο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατι δεν παει καλα | tass | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 01-11-09 21:02 |
κατι δεν παει καλα...? | PANOS FRANTZIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 29-10-09 00:05 |
κατι δεν παει καλα!!! | andreas213 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 16-03-08 15:54 |
κατι δεν παει σιγουρα καλα... | μελινακι | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 03-03-08 18:41 |