|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
george τα habrosus ωραια,αλλα δεν βλεπω να τα βρισκω ρεσυ.
θα κανω μια βολτα στα μαγαζια να δω τι υπαρχει γιατι εχω καιρο να παω ομως και θα δουμε. σπυρο για τα αλλα ειδη θα χρειαστω καπακι.αμα κανουν τιποτα προς τα πανω θα τα πιανω στον αερα ![]() αυτο σκεφτομαι.και δεν ειμαι για κατασκευη καπακιου τωρα... υπαρχει αλλο ενα ενδεχομενο,που μου εγραψε συμφορουμιτης πριν σε πμ.θα το κοιταξω και αυτο και αν δεν γινει κατι,τοτε θα κοιταξω σιγουρα για κατι αλλο... |
|
||||
|
||||
![]()
Δνε πιστευω οτι θα βγουν εξω.
Αυτα οταν τα βαζεις, κανουν εξερευνηση του χωρου και περνουν τα μετρα του ενυδρειου. Ξερουν μετα ποση δυναμη να βαλουν για να παρουν αερα.
|
||||
|
||||
![]()
δεν αποκελειεται ναχεις δικιο.τα σκεφτομαι τα κορυ σοβαρα εδω και καιρο απο οταν το συζηταγαμε.
θα δω και την αλλη την περιπτωση πρωτα και αν δεν κατσει,θα προχωρησω με κατι τετοιο μαλον. τωρα μια δυο μερες,πιστευω θα ξερω... |
|
||||
|
||||
![]()
αυριο θα δουμε αν θα μεινει ετσι
![]() απλα τα εβαλα τωρα να δουλεψει το φιλτρακι. καλα δεν προκειται να το αφησω ετσι ουτος η αλλος,αλλα θα δω αυριο που θα ξερω για ψαρια σιγουρα. τα μονα φυτα προς το παρον ειναι ρυζι,ενα νουφαρο (μικρο ειδος-νανα μεξικανα-καπως ετσι λεγεται αν θυμαμαι καλα) και λιγη salvinia. αυριο που θα ξερω για ψαρια θα παω και για ψωνια γιατι χρειαζομαι και θερμαντηρα κλπ και ταχω χαρισει ολα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα να σου δώσω θερμαντήρα και ότι άλλο χρειαστείς George
|
||||
|
||||
![]()
θα δω george,ευχαριστω!να δω τι θα γινει με τα ψαρια πρωτα και θα σου πω αν χρειαστει
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μας DIY μονομαχοενυδρειο | leandros69 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 99 | 04-09-14 18:24 |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |