|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες στην Αφρική! Τα παιδιά σου τα είπανε πολύ σωστά παραπάνω, να τους ακούσεις. Θα επισημάνω και εγώ ότι χρειάζεσαι και άλλες πέτρες, τις οποίες είναι προτιμότερο να τις βάλεις με τυχαίο τρόπο ώστε να είναι πιο φυσικό το τοπίο. Νομίζω πως εκεί αριστερά κινδυνεύουν να πέσουν κάποια στιγμή, γιατί να θυμάσαι πως τα συγκεκριμένα ψάρια σκάβουν πολύ! Νομίζω και εγώ πως μπορείς να βάλεις 2 διαφορετικά, αλλά συμβατά είδη από τη λίμνη Malawi. Καλή αρχή!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, πιστεύω πως τελείωσα το aquascape και το ενυδρείο θα έχει τη παρακάτω μορφή.
Θα κάνω τις μετρήσεις για ph, αμμωνία κτλ και ευελπιστώ αν όλα πάνε καλά από την άλλη εβδομάδα να αρχίσω να κοιτάω για κιχλίδες! |
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα πολύ καλύτερο στήσιμο! Προσωπικά δε μου αρέσουν τα δύο είδη πέτρας, αλλά αυτό είναι δικό σου θέμα! Νομίζω πως έχεις αρκετές κρυψώνες!
|
|
||||
|
||||
![]()
το στησιμο ξανασκεψου το πριν βαλεις ψαρια.δειχνει πολυ αφυσικο και δεν εχει να προσφερει τιποτα τρομερο απο σπηλιες-κρυψωνες.
αν φυσικα εσενα σου αρεσει τα σχολια μου περιτευουν... απλα στο επισημενω γιατι οταν με το καλο βαλεις ψαρακια δεν θα εχεις την ευκολια για πειραματισμους οπως εχεις τωρα ![]() για παραδειγμα θα προτιμουσα ανακατεμενες τις πετρες αφου επελεξες 2 ειδη απο αυτες και θα μου αρεσε να ειναι τυχαια μοιρασμενες.να μην κανει δηλαδη αισθητη την παρουσια του το ανθρωπινο χερι!!φιλικα και στη διαθεση σου ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη μου προσπάθεια!! | chrisvari | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 20-02-14 19:50 |
DIY 140lt Πρώτη προσπάθεια | antricos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 22-01-13 22:47 |
Πρώτη προσπάθεια !!!! | sunsity | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 16-12-12 21:19 |
Παρουσίαση Ενυδρείου (Πρώτη προσπάθεια) | Aquablue | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 03-11-10 16:37 |
Πρώτη προσπάθεια σε 54lt. | Spike | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-05-10 16:21 |