|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνω κάτω την ίδια περίπου δουλειά κάνουν και κάποια με διαφορετικό τρόπο, όπως το Κ1 που πρέπει να είναι κινούμενα και όχι σταθερά , κάποια άλλα κάνουν και μηχανική ή μόνο μηχανική φίλτρανση κλπ.
Δεν χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου, βάζεις ελαφρόπετρα που είναι πάμφθηνη, έχει αποδειχτεί πως κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, αρα δεν θες κάτι παραπάνω. Προσωπικα σε όλα τα ενυδρεια μου αλλά και σε φίλους και γνωστους προτείνω και βάζω μόνο ελαφρόπετρα
|
|||
|
|||
![]()
+1 κ εγω ετοιμαζω το ΣΚ ενα νεο βαρελι για το φιλτρο στη λιμνη μου με περιπου 70κιλα ελαφροπετρα απο πρακτικερ και για μηχανικη φιλτρανση θα βαλω δυχτι για ντοματες ψιλο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Που βρίσκουμε ελαφρόπετρα;
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη είναι πολύ καλή και τσαμπα
http://www.praktiker.gr/p/elafropetra-6-12mm-12lt-7290 και εδώ πως θα την καθαρίσεις http://www.aquatek.gr/vb/showthread....5%F4%F1%E1/#29
|
||||
|
||||
![]()
Τα γκρι δεν χρειαζεται να τα πεταμε.
Ουτε και το τοσο πλυσιμο που γραφω, ειναι απαραιτητο. Υπερβολικα αυτα που εγραψα εκει, απλα ειναι το best υλικο ετσι. Δεν συμβαινει τιποτα κακο δλδ αν μεινουν τα γκρι. Καλο ξεπλυμα οπως ολα τα υλικα θελει απλως, να φυγει η σκονη και μονο τα μαυρα σαν γυαλι ή καφετι πετραδια να αφαιρουμε.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκαθαρισμα φιλτρων | panos70 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 17-04-14 20:10 |
Συνδεση φιλτρων | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 05-05-08 16:10 |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |