|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το βιβλιο ειναι must γιατι μαλλον εχουμε λαθος ή καθολου ιδεα, περι των ζωων.
http://www.tovima.gr/science/article/?aid=371366 http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=15787
|
||||
|
||||
![]()
καλα τα ειπε ο φιλος Κιχλιδατος.
εγω παντως για να μην ειμαι αμερικανακι θα φτιαξω τοσο μεγαλο ενυδρειο που θα χωρεσει τα χαρεμια που χρειαζομαι για να ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι ![]() ![]() ολα απο εκει ξεκινανε παιδια.απο το χωρο που εχει ο καθενας.σε νορμαλ ενυδρειο συνηθως εχουμε 1 με 2 χαρεμια. αμα δεν βρεθω στο υπογειο σας υποσχομαι οτι θα δειτε κατι μοναδικο που θα αλλαξει την γνωμη πολλων για αυτα τα ψαρια..οχι να εχουν μονο οι δισκοι λιτρα..εχουμε κι εμεις δικαιωμα ![]() επισης καλα τα λεμε εμεις για τους αμερικανους αλλα εμεις να δω που θα βρουμε ψαρια?πολυ ελειψη ρε γαμωτο.. θελει κανεις να ερθει μαζι μου αφρικη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πώς θα τα φέρουμε είναι το θέμα;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
ε δεν ειναι κι αυτο ενα θεμα?παντως τα καταστηματα δεν φερνουν συχνα τετοια ψαρια..
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα καλά και σπάνια.......δεν ξέρω αν θα τα φιλοξενήσουμε πότε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω ετσι ξεκινησα.με τη λογικη του σπανιου.αλλα αμα περιμενω απο προπαραγγελιες δεν θα δω ποτε φως..ενω αμα μπεις youtube βλεπεις ψαρια απιστευτα..
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
κιχλιδες | giwrgos_1977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 20-08-2011 09:21 |
κιχλιδες | giwrgos_1977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 11-08-2011 19:07 |
Κιχλιδες Vs Νανοκιχλιδες | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 15-09-2010 10:59 |