|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν εχεις καποιο ηλεκτρονικο που μπορει να το κανει και να συφμερει φυσικα,αλλαζει.Μονος σου δυσκολα αν δεν εχεις σταθμο κολλησης,με απλο κολητηρι δεν γινεται.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να χαλάσει και ο Eliwell χάλασε ο κόσμος, μήπως είναι καλύτερα να πάρεις έναν STC-1000 με 13-15 Ευρώ ; Με 41 παίρνεις 2 και σου περισσεύουν και για κανα σουβλάκι
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Απλα βεβαιωσου οτι αυτος που θα περαγγηλεις εχει πλαστικο αισθητηρα και ειναι 220v. Το λεω γιατι εγω μια φορα την πατησα και πηρα 110v..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρίξε μια ματιά εδώ , έχει αρκετές πληροφορίες και διαφορές με απλους κοντρόλερ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63223/#3
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί δεν αλλάζει ρε παιδιά με απλό κολλητήρι? Αν ειναι το ρελεδακι εγώ πιστεύω ότι αλλάζει, ότι ειναι εύκολο και συμφέρει. Το paypal δουλεύει με κόλπο ψάξε εδώ στο φόρουμ να δεις τον τρόπο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με eliwell? | kostas78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 15-11-12 12:36 |
HELP... για Eliwell IC 915/C | ARIS1983 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 08-12-10 14:57 |
sos eliwell 902 | easy67 | Έλεγχος θερμοκρασίας | 3 | 16-08-10 01:05 |
Eliwell -προβλημα | SOCRATIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-02-08 11:51 |