|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσο επηρέασε η κρίση το χόμπυ μας? | |||
Πάρα Πολύ - Σταμάτησα ή σχεδόν σταμάτησα το χόμπυ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 7,64% |
Πολύ - Συνεχίζω με μεγάλη δυσκολία και περικοπές |
111 | 40,36% |
Αρκετά - Ένα 60άλιτρο και πολύ είναι |
32 | 11,64% |
Λίγο - Συνεχίζω σχεδόν όπως και πριν |
94 | 34,18% |
Καθόλου - (!!) |
17 | 6,18% |
Ψήφισαν: 275. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα καιρο να παω σε πετσοπ.
Πηγα για μια τροφη και ειδα κατι τιμες εξωπραγματικες. Και υποτιθεται αυτο που πηγα ειναι απο τα φτηνα. Ενα κουτακι τροφη χαρτοπολεμος 13 ευρω και ενα αλλο 19 !!!!??? Ελεος. Οταν σταματησει τελειως το χομπι μ'αυτα και μ'αυτα, ή οταν τα κανουμε ολα diy , να δω τι παραπονο θα εχουν παλι οταν θα κατεβαζουν ρολα. Και τα Ελληνικα ehop παρακριβα ειναι. Τα ξενα (πχ κατι ρουμανικα που ειδα) πουλανε τα ιδια ακριβως πραγματα και ψαρια στη μιση τιμη και τα στελνουνε και δωρεαν. Και ευκαιρια ειναι, να μαθετε να κολλατε τζαμια, να φτιαχνετε φιλτρα, φωτιστικα και τροφες μονοι σας. Βλεπουνε απο τα καταστηματα κατηγορια diy στο φορουμ και βγαζουν σπυρια. Αλλα δυστυχως δεν ενημερωνονται ολοι οι ενυδρειαδες. Και οπως ρωτησα στην ψύχρα εναν περιπτερα, πως μπορει και πουλαει τοσο ακριβα τα χαρτακια του στριφτου (50 λεπτα) οταν τα ιδια τα αγοραζω εγω σαν ιδιωτης 20 λεπτα λιανικη, απαντησε κι αυτος στην ψυχρα, οτι αφου τα παιρνει ο κοσμος, γιατι να κατεβασει την τιμη? Εμεις φταιμε λοιπον.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το χομπυ το ξεκινησα περισυ χαρη στην κοπελα μου και οχι μονο με εχει ανεβασει ψυχολογικα,οχι μονο δεν το σταματησα αλλα επεκτεινομαι σε + 400 λιτρα,diy εξοπλισμους,diy τροφες και αλλα τοσα.. Το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο για μενα γτ το βλεπω απο αλλη τελειως οπτικη πλευρα... Και θα το κρατησω με νυχια και με δοντια και ολα αυτα γτ τα ψαρια μου τα εχω τα θελω και τα φορντιζω σαν παιδια μου..(που δεν εχω αλλα θα αποκτησω) καποια στιγμη... Φιλικα παντα!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
DIY και πάλι DIY
|
||||
|
||||
![]()
εχει μεγαλο δικιο ο Σπυρος.μετα απο καποιο σημειο αν ανεβασεις τις απαιτησεις σου αναγκαστικα πρεπει να τα κανεις ολα μονος σου.η αγορα εξω στον τομεα αυτο ειναι ψιλομαπα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάπα δεν είναι η αγορά.. απλά είναι ακριβή..!!!
|
||||
|
||||
![]()
DIY και μόνο DIY, όλα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ να πω πως επηρέασε το χόμπυ ιδιαίτερα για μένα με εξαίρεση οτι χάσαμε την ποικηλία που είχανε στα ενυδρειακά καταστήματα σε ψάρια και ετοιμοπαράδοτα προϊόντα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καταραμένη κρίση ... | GiWrGoS198 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-03-12 19:50 |