|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μολις εκανα αγορα απευθειας απο το paypal (χωρις να ειχα υπολοιπο μεσα αλλα συνδεμενο με χρεωστικη της Πειραιως) οποτε .... επανηλθε!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 15-09-15 στις 23:50 |
|
||||
|
||||
![]()
εγω προσπαθησα μολις αλλα δεν
We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-5005. This happened because it has been denied by the card issuer. To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account.
|
||||
|
||||
![]()
Τα ξαναγράφω γιατί μάλλον δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι παίζει άσχετα αν το έχω γράψει άλλες δυο φορές. Αγορές από το ebay μπορούν να γίνουν αρκεί το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε να μην έχει σχέση με. Ηλεκτρικό- ηλεκτρονικό είδος, κοινός ότι λειτουργεί με ρεύμα, είδος σπιτιού, ακόμα και τάπερ να θες να πάρεις δεν μπορείς. Καλλυντικά, κραγόν κολόνιες, μανό, κρέμες, κτλ . Ένδυση- υπόδηση ,δωρεές και στοιχήματα. Επίσης για όσους θέλουν να στείλουν χρήματα στο εξωτερικό για οποιοδήποτε λόγο, πχ να βάλετε λεφτά στον λογαριασμό σας στο paypol. Μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ από κατάστημα για ποσό εως 500¤ και να δικαιολογηθεί ο λόγος που στέλνετε τα χρήματα. Τραπεζικές συναλλαγές για εξωτερικό μέσο e banking δεν επιτρέπονται για την ώρα. Από ότι ακούγετε κάπου κοντά στα Χριστούγεννα θα γίνει άρση όλων των τραπεζικών περιορισμών.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ξέρω κατά πόσο το τραπεζικό μας σύστημα είναι σωστό στο μπλοκάρισμα κατά την επιλογή των συναλλαγών που λες. Εγώ για παράδειγμα μπόρεσα και έκανα αγορά με χρεωστική για έναν ατμοποιητή (καθαρά ηλεκτρονικό είδος). Επίσης, για ότι δεν με άφησε, μου επέτρεψε να στείλω χρήματα σε λογαριασμό paypal ώστε να πληρώσω μέσω του λογαριασμού μου για τις συναλλαγές μου (αγορές από το εξωτερικό). Αυτό το έκανα 4 φορές. Όσες φορές δηλαδή και αν το έκανα, πέρασε με τη μία. Συνολικά έστειλα πάνω από 300¤. Επισυνάπτω αντίγραφο των κινήσεων της κάρτας μου καθώς επίσης και της αγοράς του ατμοποιητή που προανέφερα, η οποία έγινε μέσω της χρεωστικής μου χωρίς κανένα πρόβλημα (τελευταία κίνηση στο αντίγραφο των κινήσεων), δια του λόγου το αληθές.
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη τυχαίνει σε μερικά προϊόντα να <<μπερδεύετε >> το σύστημα και να γίνετε η συναλλαγή. Όπως και η μεταφορά χρημάτων με το γνωστό κόλπο, δεν περιορίζεται σε κάποιες από τις κατηγορίες που έγραψα παραπάνω. Αυτά που γράφω, δεν τα βγάζω από το στομάχι μου, αλλά σας είπα ότι μου είπαν από την τράπεζα Πειραιώς
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω τι παιζεται,αλλα μολις εκανα μια αγορα 234 ευρω απο ebay μεσω paypal
![]() για τη μεταφορα χρηματων,εστειλα Invoice στον εαυτο μου απο Paypal και μπηκαν στο account μου.... η αγορα ητανε για ηλεκτρικο εργαλειο και (δυστυχως) ηταν απο γερμανια ![]() αλλα βλεπεις εκει το χρεωνουν 219 ευρω(+15 μεταφορικα) και εδω 400 ![]() ...παντως μηπως να το ψαχναμε λιγο αυτο γιατι ειναι και λαμογια?... λεω μηπως ισχυουν αλλα πραγματα για αγορες απο γερμανια... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|