|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά τα φυτά χρειάζονται λιπάσματα πιο σπάνια εννοείς; Η καθόλου;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η λίπανση αν είναι ισορροπημένη δεν κάνει ποτέ κακό, όπως επίσης και το CO2, σε κάποια φυτά όμως δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν, όχι ότι αν υπήρχαν θα τα ενοχλούσε
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους!
![]() Τι θα καναμε χωρίς εσας και εμείς οι άσχετοι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το βασικο που πρεπει να εχεις στο μυαλο σου, ειναι οτι χρειαζεται σταθεροτητα σε οτι και να παρεχεις στα φυτα σου. Καλυτερα για ευκολα φυτα να προσφερεις λιγα και σταθερο, παρα πολλα και οποτε θυμασαι.
Ριξε μια ματια και σε αυτο, μπορει να σε βοηθησει.
|
|||
|
|||
![]()
Αν αποφασίσεις να βαλεις και καποιο αλλο είδος φυτού, μπορείς να αγοράσεις και καμια ταμπλέτα βυθού να του βάζεις μια στο τοσο
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Εσείς ποιο άλλο είδος θα μου προτείνατε; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giakgrig : 15-09-15 στις 16:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα τα φυτά που σου πρότεινε ο Θοδωρής είναι εύκολα και μπορούν να μπουν άνετα χωρίς λιπάσματα και χωρίς CO2. Αν βάλεις βέβαια καμια ταμπλέτα στην αρχή θα βοηθήσει, μετά από μερικούς μήνες όμως δεν θα χρειάζεται, θα έχει αποκτήσει ο βυθός θρεπτικά συστατικά για τα φυτά και θα αναπτύσσονται μια χαρά
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.
![]() Το ενυδρείο θα στρωθεί με την μέθοδο της προσθήκης ποσότητας αμμωνία στην αρχή μονο.. Αυτο θα γίνει πριν βάλω φυτά μέσα ή μετα;;;;;; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΟΣΟ ΨΑΧΝΩ ΤΟΣΟ ΧΑΝΟΜΑΙ.... | ChocolatePuma | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 08-09-12 20:00 |
Ειναι τοσο δυσκολο να κρατηθεις..... | Pritanis | Δίσκοι | 14 | 14-02-05 17:04 |
Γιατι τα κανετε ολα τοσο πολυπλοκα? | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 26-01-04 17:40 |