|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο μπραβο σου!οταν τελειωσεις περιμενουμε κ τις οδηγιες κατασκευης ε;
![]() ενδιαφερεται πολυς κοσμος για κατι τετοιο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό...!!!
Με την πρώτη ευκαιρία ανέβασε και τον κώδικα (εάν θες)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Μόλις είμαι βέβαιος ότι ο κώδικας είναι εντελώς σωστός θα γράψω αναλυτικές οδηγίες κατασκευής, υλικά που χρησιμοποιηθηκαν και φυσικά θα δώσω και τον κώδικα |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο φιλε με το καλο,
το εχω ξεκινησει καμια 10αρια φορες και το εχω παρατησει ακομα περισσοτερες. 2 πραγματα ειχα στο μυαλο μου ph control και ντιμαρισμα. Αν βρεις και κανα φτηνο αισθητηρα για το ph θα εισαι αρχοντας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλος μια χαρά τα πας το θέμα είναι γιατί δεν πήρες έτοιμο το πρόγραμμα να μην πλέκεις με κώδικες?
Εγώ με την βοήθειά του Jimibits μάλλον μόνο αυτός κάνανε ένα arduino πλήρη ελενχο του ενυδρείου βάζοντας έτοιμο κώδικα jarduino v1.2 το οποίο έχει 20ευρω αλλά ή έκδοση 1.1 ήταν δώρο! Για το ph controler έχει βγει απλά είναι πανάκριβο φυσικά μιλάω για έτοιμο και όχι diy! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγω ψάχνωντας για ph controller kit έχω βρει γύρω στα 40 ¤. Για την ώρα το αφήνω. Ορίστε και ένα σύντομο βιντεο https://youtu.be/gGUNbitgPA4 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Arduino Aquarium Controller | aquadominus | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 14-12-14 20:10 |
arduino controller | ikaria_jim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 09-02-14 16:21 |
dimming controller με Arduino board | aquaman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 07-04-10 07:39 |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |