|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό φίλε και σε αυτή τη λίμνη! Απλά επέτρεψε μου να έχω μια ένσταση...μια και στο μέλλον θα προκύψουν προβλήματα σε αυτά τα λίτρα. Με την προϋπόθεση εννοώ ότι βάζεις αρχικά μικρά ψαράκια. Καλό είναι να σκεφτείς για περισσότερα λίτρα, ώστε να ευχαριστηθείς πραγματικά χρώματα και συμπεριφορές!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- για τα λιτρα μου ποιο είδος ειναι καλύτερο Pseudotropheus saulosi ή Labidochromis Caeruleus ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilis 1988 : 13-09-15 στις 16:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τι μήκος είναι το ενυδρείο σου; Τα saulosi έχουν μικρότερο τελικό μέγεθος από ότι τα labidochromis, θα μπορούσε να είναι ένα κριτήριο. Αλλά το καλύτερο θα ήταν να σχεδιάσεις για το μέλλον ένα μεγαλύτερο ενυδρείο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομαι αυτό το διάβασες http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81725
Τα λίτρα σου είναι λίγα αλλά επειδή το ενυδρείο σου έχει μήκος 1 μέτρο θα μπορούσες να δοκιμάσεις με ένα χαρέμι (1+2/3) από κάποιο μικρόσωμο/ήρεμο είδος mbuna. Κάποια που τα βρίσκεις σχετικά εύκολα: Cynotilapia zebroides (υπάρχουν όμορφες ποικιλίες όπως τα "Cobue","Nkhata Bay", "Jalo Reef" κλπ) Labidochromis chisumulae Labidochromis sp. "Perlmutt" Labidochromis textilis Pseudotropheus saulosi (προσοχή να μη πάρεις υβρίδια) Iodotropheus sprengerae Labidochromis caeruleus |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα cynotilapia zebroides μπορώ να τα βρω εύκολα?
|
||||
|
||||
![]()
Μαγαζιά-μέλη του φόρουμ φέρνουν συχνά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ 120Lt | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 30-10-15 09:11 |
Νέος σε Malawi 180lt | pako13 | Malawi | 33 | 13-09-15 17:58 |