|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
με την θερμοκρασια που εκπεμπει το φωτιστικο ειτε λεντ ειτε λαμπα οποιοδηποτε ειδος καταλαβαινουμε οτι εχει πεσει η αποδοση τους?!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δλδ αν ο κατασκευαστης σου δίνει όριο 80000ωρες σου λέει με μεγίστη θερμοκρασία 65κελσιου και για κάποιο λόγο ξεπεράσει την θερμοκρασία αυτή υπάρχουν και κάποιες δυσλειτουγιες είτε σε άμεση πτήση της απόδοσης είτε έμμεσης!! ------------------------- Παράθεση:
οποτε ισως να μην εχουν ακριβως το ιδιο φασμα! τεσπα τα λεντ θελουν τεραστια προσοχη σε θερμοκρασια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 12-09-15 στις 19:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με ίδια τα άλλαξα, και το έκανα γιατί μια και θα έπρεπε να πάρω για τα άλλα ενυδρεία , έβαλα τα καινουρια σε αυτο που έχει πιο απαιτητικά φυτά και τα παλια τα έβαλα στα άλλα. Το πιο σωστό είναι να γίνουν μετρήσεις με μετρητη PAR , αλλά που να βρεθεί κάτι τέτοιο και για μια φορά δεν αξίζει το κόπο, είναι μεγάλο το κόστος
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για τι μπηκες σε διαδικασια να αλλαξεις τα ιδια λεντ αφου δεν ειχα καμια διαφορα? τωρα για το parομετρο υπαρχουν φθηνες λυσης αλλα δεν της επιστευομαι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επίτηδες τα άλλαξα για να δω αν έχω διαφορά και επ`ευκαρία έφτιαξα καινουριο κουτι πλεξι γιατί το άλλο με τις δοκιμές και τις μετατροπες στο τέλος το έσπασα, έτσι εφτιαξα άλλο και έβαλα τα καινουρια led μέσα, και έφτιαξα κουτιά για τα άλλα 2 ενυδρεία και έβαλα τα παλια led
|
||||
|
||||
![]()
για να μην ανοιγω νεο θεμα... φωτιστικο LED με τα παρακατω χαρακτηριστικα κανει για φυτεμενο??
W 24.. lm 2.300 K 6300 Ra 75 PF 0,96 IP 65 μηκος 1 μετρο σωμα απο αρκετα στιβαρο αλουμινιο...και αρκετα τσιμπημενη τιμη..!! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για 60αρι ενυδρείο θα κάνει, αλλά 1 μέτρο μήκος και 60αρι λίγο δύσκολο, αρα θα έλεγα πως για φυτεμλενο δεν το βλέπω και τόσο σόϊ. Αυτα συγκρίνοντας με το δικό μου , που είναι 1 μετρο , 130 λίτρα και τα led είναι πάνω από 60watt
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tελικα watt ή lumen | aiptek | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 02-12-17 23:20 |
επιλογη με βαση watt η' lumen; | mao | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 29-08-08 13:17 |
Lumen bright reflectors | Tricky | Φωτισμός | 5 | 05-07-08 09:13 |